WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αμοιβαίος αυνανισμός: Μήπως τελικά είναι καλύτερος από τη διείσδυση;


JTeam

7 Αυγούστου 2023

Αμοιβαίος αυνανισμός: Μήπως τελικά είναι καλύτερος από τη διείσδυση;
Unsplash/womanizer toys
Άλλος ένας τρόπος για να ευχαριστηθείς το σεξ χωρίς διείσδυση

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να συγκρίνουμε τις διαφορετικές τεχνικές στο σεξ, αλλά ίσως πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει σεξ αν δεν υπάρχει και διείσδυση.

Δεν είναι ότι θα πούμε όχι φυσικά σε αυτό το είδος σεξ, αλλά οι επιλογές είναι αμέτρητες, ειδικά αν είσαι σε φάση που θες να επικεντρωθείς περισσότερο στη διέγερση, και λιγότερο στη διείσδυση, που μπορεί να γίνει επώδυνη. Αφού λοιπόν έχουμε μιλήσει για το στοματικό σεξ, που είναι απολαυστικό, περνάμε στον αμοιβαίο αυνανισμό.

Είναι απλό. Ξαπλώνετε δίπλα δίπλα και ο καθένας κάνει focus στην απόλαυση του άλλου. Μιλάμε για προκαταρκτικά που κάνετε ταυτόχρονα, με στόχο τον οργασμό, και γιατί όχι, ταυτόχρονα; Μπορεί το κλασικό σεξ να σας φέρνει πιο κοντά συναισθηματικά, αλλά εδώ μιλάμε για εγγυημένο οργασμό, ειδικά όταν πρόκειται για τον γυναικείο.

Πειραματιστείτε με sex toys και βρείτε την κατάληλη στάση, χωρίς να περιοριστείτε απαραίτητο στο ανάσκελο. Θα σε βολέψει τις μέρες που πλησιάζει η περίοδος και η libido είναι μειωμένη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.