ΖΩΔΙΑ

25/9 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

24 Σεπτεμβρίου 2018

zodia_0_2_0_0_0_8.jpg

Η Πανσέληνος της 25ης Σεπτεμβρίου στη 2η μοίρα του Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα, τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και αντίθεση με τον Ερμή από το Ζυγό μοιάζει να ταρακουνά τα θεμέλια της ζωής των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να μοιάζει με την αυτοεκπληρούμενη προφητεία, αφού πιθανότατα να φέρει στο προσκήνιο μία πρόσκληση που μπορεί να λυτρώσει τη ζωή ανθρώπων που έχουν παγιδευτεί στο δικό τους ιστό, αλλά ταυτόχρονα τρομάζει τα ίδια άτομα αφού δεν είναι βέβαιο πως μπορούν να ζήσουν χωρίς το βολικό αυτό ιστό. Η ευκαιρία σου να σπάσεις τα δεσμά που σε περιορίζουν είναι παρούσα, έχοντας όμως ως υποχρέωση να έρθεις αντιμέτωπος/η και με τον τρόπο που θα εκφράσεις την προσωπική σου ελευθερία. Η ευχέρεια των κινήσεων που μπορείς να αποκτήσεις, είναι ένα ζήτημα για εσένα, αφού είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την αδυναμία ανάληψης ατομικής δράσης, με υποχρέωση να θεραπεύσεις αυτή την αναπηρία-πληγή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.