ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 26/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

26 Ιουνίου 2019

clock-1096054_1920.jpg

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό την Τετάρτη 26 Ιουνίου και το τετράγωνο με τη σύνοδο του Κρόνου με το Νότιο Δεσμό στον Αιγόκερω μοιάζει να προκαλεί εμπόδια στην πορεία των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η παρόρμηση για αυτόνομη δράση μοιάζει να συναντά εμπόδια σε δομές και καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να καταστραφούν. Αν είσαι από τους ανθρώπους που επιμένουν να λειτουργούν με γνώμονα την προσωπική βούληση και άποψη, τότε θα έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που λειτουργούν ως αυθεντίες και πρόσωπα εξουσίας σε ένα περιβάλλον που θεωρούν πως τους ανήκει. Ίσως να επιδιώξεις να αποδείξεις την προσωπική σου αξία, να θελήσεις να κάνεις μία επίδειξη δύναμης, αλλά αυτό δε σημαίνει πως στη μονομαχία που θα προκύψει θα βγεις απαραίτητα νικητής/ρια. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.