ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που εύκολα θα γίνονταν τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση


JTeam

10 Απριλίου 2024

3 ζώδια που εύκολα θα γίνονταν τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση
Unsplash
Σύμφωνα με την αστρολογία, τρία ζώδια είναι πιο πιθανόν να συνάψουν σχέση με κάποιον δεσμευμένο

Είτε πιστεύεις είτε όχι στα ζώδια, σίγουρα έστω και μια φορά στη ζωή σου θα έχεις ακούσει κάτι για το ζώδιο, τον ωροσκόπο ή τη σελήνη σου. Στον κόσμο της αστρολογίας υπάρχει ολόκληρη ανάλυση για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, σύμφωνα με την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία που έχει γεννηθεί.

Με βάση όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, οι αστρολόγοι εστίασαν στον τομέα των σχέσεων και αποκάλυψαν ποια είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να αποτελέσουν τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά οι πλανήτες έχουν απάντηση και για το θέμα της απιστίας, που μια μεγάλη μερίδα ανδρών και γυναικών έχει απασχολήσει.

Δημοσκόπηση που έγινε το 2022 από το Survey Center of American Life έδειξε, ότι 70% των γυναικών και το 61% των ανδρών πιστεύουν ότι είναι λάθος για έναν δεσμευμένο άνθρωπο να απατάει τη σχέση του.

Jenny.Gr
Unsplash

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα έβγαιναν ραντεβού με παντρεμένο

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι, το οποίο τον καθοδηγεί και έτσι τις περισσότερες φορές πράττει ορμώμενος από τα συναισθήματά του, αφήνοντας τη λογική σε αδράνεια. Κι ενώ αυτά τα συναισθήματα μπορούν να τον βάλουν σε μπελάδες, δεν πρόκειται να αλλάξει και έτσι συνεχίζει να έχει την ίδια στάση. Μπορεί να ξεκινήσει να μιλάει με έναν δεσμευμένο στο περιβάλλον της δουλειάς και οι αθώες συζητήσεις να καταλήξουν σε ένα έντονο φλερτ, το οποίο και δεν μπορεί να αρνηθεί. Ο Καρκίνος είναι ικανός να πείσει τον εαυτό του ότι όλα είναι εντάξει σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται και να ζήσει αυτόν τον έρωτα, αγνοώντας τη βέρα που υπάρχει στο χέρι του άλλου.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ένας γάμος δεν εμπόδισε ποτέ και κανέναν Λέοντα να βγει ραντεβού με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς έχει συνηθίσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και είναι σε θέση να κάνει τα αδύνατα δυνατά αρκεί να βγει με το πρόσωπο που του έχει «κλέψει» την καρδιά. Ο Λέων είναι γοητευτικός και ξέρει πώς να χρησιμοποιεί τη γοητεία του για να κερδίσει τον άνθρωπο που του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Απολαμβάνει το μυστήριο και ζει στο έπακρο κάθε στιγμή, μη χάνοντας την υπομονή και την επιμονή του μέχρι να κερδίσει αυτό που θέλει.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος έχει ιστορικό στα ραντεβού με δεσμευμένους. Όντας ζώδιο του αέρα, που κυβερνάται από τον Ουρανό, σπάνια αφήνει τον εαυτό του να εγκλωβιστεί στους κανόνες της κοινωνίας. Δεν είναι ο τύπος που θα δώσει σημασία στο τι είναι ηθικό και τι όχι, αλλά θα πράξει με την καρδιά του. Ένας Υδροχόος θα μπορούσε άνετα να αποτελεί το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης, διότι όποτε ένιωθε την ανάγκη θα το έσκαγε από αυτό το ερωτικό τρίγωνο και θα αποκτούσε ξανά την ανεξαρτησία του. Πολλοί είναι εκείνοι, βέβαια, που καταλήγουν με ραγισμένη καρδιά μετά από τέτοιες περιπέτειες, διότι είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο. Αν ο έρωτας που νιώθουν είναι μεγάλος, η επιθυμία να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή τη σχέση γίνεται όλο και πιο έντονη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.