ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (28/04): Μην πιέσετε τα πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

27 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (28/04): Μην πιέσετε τα πράγματα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (28/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα μεταξύ 10πμ και 12μμ καλό θα είναι να μην προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Το πέρασμα της στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βάλετε πιο σταθερές βάσεις σε αυτά που σκέφτεστε να κάνετε, ωστόσο λόγω της σχέσης της με τον Άρη και τον Ποσειδώνα και της Αφροδίτης σε κενό πορείας, προσέξτε τις αποσπάσεις Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, εργασιακά θέματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, ιδέες έρχονται σχετικά με ένα εγχείρημα που έχετε στο μυαλό σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας φορτίζουν θα είναι έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορεί να νιώσετε κάποια πρόκληση να έρχεται κυρίως από ανθρώπου που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, εργασιακά θέματα μπορούν να προχωρήσουν αλλά καλύτερα να τα προγραμματίσετε από αύριο και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θέλει λεπτομερή δουλειά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, θέματα σπιτιού μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα αλλά είστε σε καλή φόρμα για να ενδώσετε σε πειρασμούς ή προκλήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα θα χρειαστεί να βάλετε όρια στο περιβάλλον γύρω σας. Η επικοινωνία θα πρέπει να στηριχθεί σε αντικειμενικές και σταθερές βάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, θέματα που σχετίζονται με την υλική ή συναισθηματική σας ασφάλεια σήμερα μπορεί να κινητοποιηθούν. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, έντονη κινητικότητα σήμερα για εσάς και ο χρόνος φαίνεται να μην είναι αρκετός. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, ψυχικές φορτίσεις μπορεί να φέρουν ανασφάλειες και φόβους στην επιφάνεια. Δεν θα βγάλετε εύκολα άκρη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγο περισσότερο κουρασμένη/ος ή να μην θέλετε να κάνετε τα πράγματα που πρέπει βάσει προγράμματος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.