ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και πασχαλινό τραπέζι - Ποια θα τσακωθούν, ποια θα περάσουν καλά και ποια θα φάνε χωρίς αύριο


Μάγκυ Πετροπούλου

5 Μαΐου 2024

Ζώδια και πασχαλινό τραπέζι - Ποια θα τσακωθούν, ποια θα περάσουν καλά και ποια θα φάνε χωρίς αύριο
Pexels
Δες πως θα συμπεριφερθούν

Το Πάσχα έφτασε και όλα τα ζώδια θα καθίσουν στο τραπέζι. Κάθε ένα από αυτά όμως θα συμπεριφερθεί διαφορετικά.

Δες παρακάτω ποια θα προκαλέσουν αναστάτωση, ποια θα πέσουν με τα μούτρα στο φαγητό και ποια θα ρίξουν τις ωραιότερες ατάκες κάνοντάς τους όλους να γελάσουν με την ψυχή του.

Κριός: Η αλήθεια είναι πως του αρέσουν πολύ οι εντάσεις και οι καβγάδες. Έτσι παίρνει ζωή και δύναμη να αντέχει στην καθημερινότητα και να φέρνει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις του.

Προετοιμάσου λοιπόν αν τον έχεις στην παρέα σου, γιατί αυτό θα κάνει και το Πάσχα.

Ταύρος: Του αρέσει το φαγητό και δεν το κρύβει. Η αδυναμία του όμως είναι τα γλυκά.

Γι' αυτό και μετά από την νηστεία θα πέσει με τα μούτρα σε κάθε πειρασμό που θα δει μπροστά του και θα ηρεμήσει μόνο όταν νιώσει πως η ζάχαρη έχει κάνει... πάρτυ στον οργανισμό του.

Jenny.Gr
Pexels

Δίδυμος: Αν υπάρχει ένα ζώδιο που να λατρεύει τόσο πολύ το Πάσχα, αυτό είναι ο Δίδυμος.

Ζει για να καλεί κόσμο στο σπίτι του και να διοργανώνει το ωραιότερο πάρτι αυτή την ημέρα. Αν έχεις έναν στον κύκλο σου, τότε ξέρει γιατί ακριβώς σου μιλάω.

Καρκίνος: Είναι σίγουρο πως ό,τι αναλάβει να κάνει θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

Μια ματιά να ρίξεις στα αυγά που έχει βάψει για το Πάσχα, θα αντιληφθείς πως ο τύπος πηγαίνει χέρι -χέρι με τη φράση... επαγγελματική δουλειά.

Λέων: Γιατί έβαλες σε εκείνον περισσότερο γλυκό; Γιατί του σέρβιρες δύο μερίδες κρέας; Αυτές και άλλες ερωτήσεις θα κάνει συνεχώς στο πασχαλινό τραπέζι.

Γκρίνια δηλαδή αλλά πάντα με τακτ.

Jenny.Gr
Pexels

Παρθένος: Αν στην παρεά έχεις παιδιά και θέλεις να τα κάνεις να περάσουν καλά και να μην τα βλέπεις καθισμένα σε μια γωνιά να μετράνε τα σπασμένα κόκκινα αυγά, τότε ψάξε για έναν Παρθένο.

Θα χαρεί τόσο πολύ που θα συνδεθεί μαζί τους που θα ξεχάσει μέχρι και το φαγητό.

Ζυγός: Από την ώρα που θα εμφανιστεί στο πασχαλινό τραπέζι μέχρι και την ώρα που θα φύγει δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να πειράζει τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Οι ατάκες του θα είναι γεμάτες χιούμορ και σίγουρα χωρίς... χοντράδες.

Σκορπιός: Αν υπάρχει ένα ζώδιο που δεν του αρέσει τόσο το Πάσχα, τότε αυτό είναι ο Σκορπιός. Γι' αυτό αν έχετε κάποιο στην παρέα σας, σίγουρα καταλαβαίνετε τι ακριβώς εννοώ.

Γενικά θα καθίσει στην άκρη, ήσυχο και θα περιμένει να περάσει υπομονετικά η ώρα μέχρι να γυρίσει στο σπίτι του.

Τοξότης: Οι πλάκες τον χαρακτηρίζουν, γι' αυτό μην σου κάνει εντύπωση αν κατά τη διάρκεια του τραπεζιού τον δεις να τσουγκρίζει ένα αυγό στο... κεφάλι κάποιου.

Σίγουρα θα προκαλέσει γέλιο και όχι αμηχανία, αφού όλοι θα καταλάβουν πως δεν έχει κακή πρόθεση.

Jenny.Gr
Pexels

Αιγόκερως: Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το ζώδιο να μείνει ακίνητο, χαμένο στις σκέψεις του και στα θέματά του.

Αντίθετα θα τρέξει να βοηθήσει, αφού θέλει να είναι πάντα χρήσιμο και να κάνει τους άλλους να χαμογελούν. Τουλάχιστον το Πάσχα.

Υδροχόος: Αυτό είναι το ζώδιο που σίγουρα θα επιμεληθεί το soundtrack της ημέρας.

Αν είναι καλεσμένος σε ένα σπίτι, σίγουρα θα έρθει μαζί με τον υπολογιστή του και τα ηχεία του και θα αρχίσει το μουσικό του Μπεν Χουρ από πολύ νωρίς και εννοείται πως θα πατήσει στοπ πολύ αργά.

Όσον αφορά στην play list του αυτή θα περιέχει σίγουρα από Rammstein μέχρι Μαρίνα Σάττι και από Στέλλα Κονιτοπούλου μέχρι Massive Attack.

Ιχθύς: Ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξει μόνο τον εαυτό του αλλά θα φροντίσει να μην λείψει σε κανέναν τίποτα.

Κάποιες φορές όμως θα καταλάβεις ότι δεν το νιώθει και τόσο, αλλά το κάνει σαν μια αγγαρεία. Όπως και να έχει όμως πάντα χρειάζεται ένας στην παρεά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.