ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (11/05): Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Μαΐου 2024

Ζώδια σήμερα (11/05): Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας -  Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/05) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα σας φέρνει σε επαφή με πιο βαθιά κομμάτια του εαυτού σας. Σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα και τον Άρη καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να κολυμπήσετε σε ασφαλή νερά.

Aναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Καρκίνο σας ωθεί να κάνετε αλλαγές σε προσωπικά ζητήματα, θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής. Είτε προχωρώντας ένα βήμα μπροστά είτε αναθεωρώντας υπάρχοντα δεδομένα μπορεί να υπάρξει βελτίωση και επέκταση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, την επικοινωνία βοηθά η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω σας. Νέα δεδομένα σας ωθούν να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και ότι έχετε στην καρδιά σας με σκοπό να δοθούν και να αναπτυχθούν νέες ευκαιρίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τις βαθύτερές σας ανάγκες βοηθά η Σελήνη στον Καρκίνο να ανακαλύψετε, να κατανοήσετε και να έρθετε πιο κοντά σε αυτές. Σας βοηθά να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με τα τωρινά δεδομένα και να αλλάξετε ρότα όπου αυτό θα φέρει προσωπική ανάπτυξη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την ευκαιρία να εκπλήξετε τα πλήθη με τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας. Μια νέα κατάσταση που αφορά την εικόνα και την προβολή σας στον κόσμο γύρω. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο Καρκίνο επηρεάζει βαθύτερες επιθυμίες και σκέψεις. Η επαφή με ότι σας γεμίζει όμορφα συναισθήματα και σας απαλύνει τον όποιο πόνο νιώθετε θα είναι σημαντική και ευεργετική για εσάς. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και ακούστε τις ανάγκες σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, την κοινωνικότητά σας επηρεάζει και κινητοποιεί η Σελήνη στον Καρκίνο. Η ανάγκη για ουσιαστικές σχέσεις και να έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας αγγίζουν την ψυχή σας θα είναι το κύριο μοτίβο σήμερα. Εμπιστευτείτε ότι σας ψιθυρίζει η καρδιά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στον Καρκίνο σας ζητά αλλά και σας ωθεί να φροντίσετε, να θρέψετε και να αναπτύξετε κάτι το οποίο είναι δικό σας δημιούργημα. Η βοήθεια δεν θα λείψει αλλά την κύρια εργασία θα χρειαστεί να την κάνετε η ίδια/ο ίδιος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ένα νέο ξεκίνημα το οποίο θα εμπεριέχει όραμα και αγάπη ετοιμάζει η Σελήνη στον Καρκίνο για εσάς. Μια κατάσταση η οποία θα μπορείτε να επενδύσετε με πίστη και θα ζωντανέψει την ελπίδα για κάτι δημιουργικό και παραγωγικό. Ένα ταξίδι οργανώνετε ή υλοποιείτε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα αγγίζει ευαίσθητες προσωπικές χορδές. Είτε αφορά θέματα πολύ προσωπικά είτε με συγγενείς αυτή την στιγμή μπορείτε να οριοθετήσετε τον χώρο σας πάντα με αγάπη αλλά με τους δικούς σας κανόνες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει πως κάθε είδους σχέσεις, συνεργασίες και επαφές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να δώσουν τους δικούς τους καρπούς, ανάλογα την φροντίδα και το πρόσφορο έδαφος που θα τους παρέχετε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με την Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργείτε μια νέα κατάσταση σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με την εργασία σας και γενικότερα τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η αγάπη και η φροντίδα θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας και θα πρέπει να φροντιστείτε σε σωματικό αλλά και σε ψυχικό επίπεδο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πολύ δημιουργική η Σελήνη στον Καρκίνο για εσάς. Σήμερα θα μπορέσετε να δώσετε πνοή σε κάτι που αγαπάτε και να προχωρήσετε ένα εγχείρημα με αγάπη και φροντίδα, όπως εσείς ξέρετε πολύ καλά να κάνετε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.