CELEBRITIES

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς - Οι πρώτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της


JTeam

10 Μαΐου 2024

Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ θα γίνουν γονείς - Οι πρώτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της
Splash by Ideal Image
Ο Τζάστιν και η Χέιλι Μπίμπερ ανακοίνωσαν τον ερχομό του μωρού τους μέσα από τα social media

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα φήμες να ήθελαν τον Τζάστιν και τη Χέιλι Μπίμπερ να περνούν κρίση στον γάμο τους, όμως οι δυο τους όχι μόνο δε χωρίζουν, αλλά σύντομα πρόκειται να γίνουν γονείς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και το διάσημο μοντέλο ανακοίνωσαν το χαρμόσυνο γεγονός με τον πιο aesthetic τρόπο μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media. Και η αλήθεια είναι πως μας επιφύλασσαν την καλύτερη έκπληξη.

Στις φωτογραφίες που έδωσαν στη δημοσιότητα, εκείνη ποζάρει αρχικά στον φακό του συζύγου της, φορώντας μια άσπρη στενή δαντελένια δημιουργία που θυμίζει νυφικό και τονίζει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και έπειτα φωτογραφίζονται μαζί άλλοτε αγκαλιασμένοι και άλλοτε ανταλλάσσοντας φιλιά στο στόμα. Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ, μετά από 5,5 χρόνια γάμου, ανυπομονούν να υποδεχτούν στον κόσμο το μωρό τους.

Τα κινηματογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στο Instagram, ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της Χέιλι Μπίμπερ, αιφνιδίασαν τους διαδικτυακούς φίλους τους, καθώς κανείς δεν περίμενε αυτή την ευχάριστη εξέλιξη στον γάμο τους. Οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη επτασφράγιστο μυστικό για αρκετό καιρό και όταν σιγουρεύτηκαν πως όλα βαίνουν καλώς, πήραν την απόφαση να μοιραστούν τη χαρά τους με ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ παντρεύτηκαν στις 13 Σεπτεμβρίου του 2018 με πολιτικό γάμο στη Νέα Υόρκη και η τελετή ήταν βγαλμένη από παραμύθι. Το ζευγάρι επιθυμούσε να κρατήσει το μυστήριο κρυφό κι όταν τελικά παντρεύτηκε, δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντάς μας μια γεύση από τον γάμο του.

Κόντρα στις φήμες που τους θέλουν ανά διαστήματα να χωρίζουν, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ αποδεικνύουν γι’ ακόμα μια φορά πως ο έρωτάς τους όχι μόνο αντέχει στον χρόνο, αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο δυναμώνει.

Αφού διάβασες για την εγκυμοσύνη της Χέιλι Μπίμπερ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.