CELEBRITIES

Μπρουκ Σιλντς: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το κοινό τατουάζ που έκανε με τη 18χρονη κόρη της


JTeam

10 Μαΐου 2024

Μπρουκ Σιλντς: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το κοινό τατουάζ που έκανε με τη 18χρονη κόρη της
Splash by Ideal Image
Μαμά και κόρη έκαναν το ίδιο τατουάζ, λίγο πριν εκείνη φύγει από το σπίτι

Η Μπρουκ Σιλντς μπορεί να είναι μια πολύ επιτυχημένη και διάσημη ηθοποιός, όμως για εκείνη η μητρότητα κατείχε πάντα ξεχωριστή θέση στη ζωή της. Τώρα, καλείται να περάσει σε μια επόμενη πίστα, αφού σε λίγους μήνες - το ερχόμενο φθινόπωρο - θα αποχαιρετήσει τη μικρότερη κόρη της, Γκρίερ, από το σπίτι, διότι θα ξεκινήσει τις σπουδές της στο κολέγιο.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The View» η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε ότι εισήλθε στον κόσμο των τατουάζ για χάρη της 18χρονης κόρης της, αφού της ζήτησε να κάνουν ένα κοινό τατουάζ, πριν φύγει από το σπίτι και ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της ούσα ενήλικη και φοιτήτρια. Η ηθοποιός έδειξε το τατουάζ της στην κάμερα και αποκάλυψε τη συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό- το λες και ωραίο δώρο για τη Γιορτή της Μητέρας που πλησιάζει.

Ειδικότερα, η Μπρουκ Σιλντς περιέγραψε: «Η κόρη μου μού ζήτησε να κάνουμε μαζί αυτό το τατουάζ για τα 18α γενέθλιά της. Είναι δύο ζευγάρια παπούτσια - το ένα είναι στα πόδια μου και το άλλο είναι στα δικά της μικρά πόδια. Όταν ήταν μωρό συνήθιζε να φοράει τα τακούνια μου και να περπατάει. Ενώ ήταν με την πάνα και το κορμάκι της έλεγε “παπούτσια, παπούτσια, παπούτσια” και φορούσε τα ψηλοτάκουνά μου, τα οποία της ήταν πολύ μεγάλα, αφού το πόδι της έπιανε μόνο τη μύτη».

Η ηθοποιός ρωτήθηκε ακόμα για τα συναισθήματα που έχει, τώρα που το σπίτι της - η μητρική φωλιά - θα αδειάσει εντελώς, καθώς και οι δύο κόρες της θα σπουδάζουν. «Δεν είμαι έτοιμη. Νομίζω θα ανακουφιστώ, αλλά δεν ξέρω. Θα δω πώς θα είμαι εκείνη τη στιγμή. Γενικά, η σκέψη ότι δεν θα μένω πλέον 24 ώρες το 24ωρο με τους ίδιους ανθρώπους στο ίδιο σπίτι είναι κάπως “ξένη” σε εμένα. Είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα άγνωστο μέρος», σχολίασε.

Παράλληλα, η Μπρουκ Σιλντς εξομολογήθηκε πως σκοπός της είναι να δώσει χώρο και χρόνο στην κόρη της, καθώς πλέον δεν θα είναι ούτε το μωρό ούτε το παιδί που γνώριζε, αλλά μια ενήλικη γυναίκα, την οποία πρέπει να μάθει σχεδόν από την αρχή. «Είπα στην κόρη μου ότι θέλω να τη γνωρίσω. Της εξήγησα ότι ξέρω την πλευρά της που κάνει ό,τι λέω εγώ. Όμως, πλέον δεν είναι μωρό και χρειάζομαι χρόνο για να συστηθώ ξανά μαζί της», κατέληξε η ηθοποιός.

Αφού διάβασες για τη Μπρουκ Σιλντς, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.