CELEBRITIES

Η Κέιτ Χάντσον ανακοίνωσε πως σύντομα θα παντρευτεί ξανά – «Θέλω να είναι ένα πάρτι»


JTeam

11 Μαΐου 2024

Η Κέιτ Χάντσον ανακοίνωσε πως σύντομα θα παντρευτεί ξανά – «Θέλω να είναι ένα πάρτι»
Instagram
Όσα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Κέιτ Χάντσον μόλις αποκάλυψε πως πολύ σύντομα πρόκειται να παντρευτεί με τον αρραβωνιαστικό της, Ντάνι Φουτζικάουα.

Αυτό είπε στην πρόσφατη εμφάνισή της στην ραδιοφωνική εκπομπή, «Andy Cohen Live» του SiriusXM που έγινε με αφορμή την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ της, «Glorious».

«Μόλις μιλούσαμε γι’ αυτό. Νομίζω ότι θα παντρευτούμε σύντομα, αλλά δεν θέλω να οργανώσω το γάμο. Είναι τόσο χάλια», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός και πια ερμηνεύτρια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αν πρόκειται να το ξανακάνω, θέλω να είναι ένα πάρτι. Αλλά ναι, το κομμάτι της οργάνωσης και τα σχετικά είναι τόσο ακριβά που με τρελαίνουν».

Για την ιστορία αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος της. Ο πρώτος έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2000 στο σπίτι της μητέρας της Γκόλντι Χον, με τον ροκ σταρ, Κρις Ρόμπινσον με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Οι δυο τους έμειναν μαζί για εφτά περίπου χρόνια, πριν αποφασίσουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η ίδια έχει ακόμα 2 παιδιά, το πρώτο με τον frontman του συγκροτήματος, Muse και το δεύτερο με τον τωρινό αρραβωνιαστικό της.

Η γνωριμία τους

Η Κέιτ Χάντσον γνώρισε τον Ντάνι Φουτζικάουα μέσω κοινών γνωστών όταν ήταν έγκυος στο μεγαλύτερο παιδί της και είχαν φιλικές σχέσεις για περισσότερα από 15 χρόνια.

Οι δυο τους αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και άρχισαν να βγαίνουν το 2016. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε ένα χρόνο μετά.

Το 2018 γεννήθηκε η κόρη τους -αν παρακολουθείς την σταρ του Χόλιγουντ στα σόσιαλ μίντια σίγουρα την γνωρίζεις και σίγουρα σου έχει κλέψει την καρδιά, αφού είναι απλά φανταστική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.