ΓΑΜΟΣ

Το μονόπετρο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό δαχτυλίδι αρραβώνων


Άρτεμις Καράγιαννη

8 Απριλίου 2024

Το μονόπετρο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό δαχτυλίδι αρραβώνων
Το πολυπόθητο μονόπετρο δαχτυλίδι γίνεται το αιώνιο σύμβολο αγάπης και αξίζει να είναι μοναδικό

Το σκηνικό είναι άψογο, η στιγμή μοιρασμένη σε δύο καρδιές και η αγάπη αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Ξαφνικά, ένα μικρό κουτάκι εισβάλλει στην εικόνα, ανοίγει αργά και από μέσα εμφανίζεται ένα υπέροχο δαχτυλίδι. Η στιγμή της πρότασης γάμου έχει έρθει και αντανακλά όλη τη βαρύτητα της μοναδικότητάς της πάνω σε μια πολύτιμη πέτρα. Το μονόπετρο δαχτυλίδι ξεκινάει τη διαδρομή του για να δώσει χαρά στη μέλλουσα νύφη. Η συγκίνηση περιστρέφεται γύρω από τον κύκλο του δαχτυλιδιού, η χαρά παιχνιδίζει με τις αντανακλάσεις της πέτρας και το κομμάτι αυτό γίνεται πια ένα σύμβολο αγάπης και υποσχέσεων. Αν δεν είναι αυτό το αγαπημένο δαχτυλίδι για κάθε γυναίκα, τότε ποιο είναι;

Jenny.Gr



Η επιλογή του μονόπετρου


Η διαδικασία επιλογής του μονόπετρου είναι τόσο σημαντική όσο το ίδιο το κόσμημα. Ο συμβολισμός της ένωσης δύο ανθρώπων που έρχεται μαζί με την επιλογή και το μοίρασμά του είναι διαχρονικός, σπουδαίος και αδιαμφισβήτητος. Το χέρι που θα το φοράει είναι αυτό που υπόσχεται ότι θα μείνει για πάντα κρατημένο με το άλλο, αυτό του ανθρώπου που το διάλεξε και το πρόσφερε γεμάτο από τα πιο γλυκά συναισθήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που το κόσμημα αυτό οφείλει να είναι τόσο μοναδικό και ξεχωριστό όσο και ο παραλήπτης του, γι΄ αυτό και η επιλογή του θα πρέπει να γίνεται με την καθοδήγηση ειδικών στο χώρο του κοσμήματος. Μόνο με τη βοήθεια έμπειρων ανθρώπων μπορεί η μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου να εκφραστεί μέσα από τον μοναδικό σχεδιασμό του μονόπετρου, αφού το σχέδιο, το σχήμα, η πέτρα και το χρώμα του χρυσού θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να ταιριάζουν άψογα με τον άνθρωπο που θα το φοράει για πάντα.

Jenny.Gr



Τα πιο ξεχωριστά μονόπετρα


Μεγάλες ή μικρότερες πέτρες, κίτρινος ή ροζ χρυσός, απλά ή πιο περίτεχνα δεσίματα, ό,τι και να έχει σκεφτεί κανείς – και πάντα με τη συνοδεία πιστοποιητικού αυθεντικότητας- μπορεί να γίνει πραγματικότητα όταν ο επαγγελματισμός και η αγάπη για την τέχνη του κοσμήματος μπαίνουν στο παιχνίδι της επιλογής. Αυτός είναι και ο στόχος της ΚΚ JEWELRY LAB, που επί σειρά δεκαετιών σφραγίζει τη στιγμή της ένωσης δύο ανθρώπων με τις μοναδικές δημιουργίες του. Η διαδικασία της επιλογής του μονόπετρου δαχτυλιδιού γίνεται για την KK JEWELRY LAB μια ξεχωριστή ιστορία αγάπης μέσα από την οποία η αξιοπιστία, η εξατομίκευση ως προς τις επιθυμίες και το budget και φυσικά όλη η γνώση του κοσμήματος κλείνονται σε αυτό το πολυπόθητο κουτάκι και ξεκινούν τη διαδρομή για την αιώνια αγάπη και αφοσίωση.

Jenny.Gr

Info

KK JEWELRY LAB

Facebook

Instagram

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.