ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα 9 σικάτα κομμάτια που χρειάζεσαι για την capsule γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Μαΐου 2024

Τα 9 σικάτα κομμάτια που χρειάζεσαι για την capsule γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού
Instagram/carlotaweberm
Η capsule γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού χρειάζεται 9 συγκεκριμένα κομμάτια

Όταν μιλάμε για μια capsule σικάτη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, καλό είναι να είμαστε ακριβείς και αυστηροί. Όταν κάνει ζέστη αυτό που θέλουμε πραγματικά δεν είναι οι πολλές επιλογές, αλλά κομμάτια που θα μας κάνουν να αισθανθούμε και να φαινόμαστε καλά. Αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε λοιπόν, είναι 9 σικάτα κομμάτια, τα οποία συνδυάζονται εξαιρετικά μεταξύ τους. Όσον αφορά τα χρώματα μπορείς να κινηθείς σε όποια παλέτα σου αρέσει και σε εκφράζει, δεν υπάρχει λάθος και σωστό σε αυτό το σημείο.

Από το να σκορπάς τα χρήματα σου σε ρούχα που μπορούν να σεταριστούν μόνο με ένα ακόμα κομμάτι της ντουλάπας σου ή ακόμη χειρότερα σε κομμάτια ίδια μεταξύ τους απλά σε άλλο χρώμα, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και λύσε τα χέρια σου. Τα 9 σικάτα κομμάτια μιας capsule καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας θα σε βοηθήσουν και με τη ζέστη και με την τσέπη. Κράτα σημειώσεις!

1. Το sundress

2. Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου

3. Τα ταμπά σανδάλια

4. Η ψάθινη τσάντα

5. Το relaxed πουκάμισο

6. Η άνετη βερμούδα

7. Τα μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια

8. Το λευκό τζιν παντελόνι

9. Το απλό t-shirt

Αφού έμαθες τα 9 κομμάτια της capsule καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.