UPDATE

Γιορτή της Μητέρας: Τα πιο όμορφα λουλούδια για να προσφέρεις στη μαμά σου


JTeam

9 Μαΐου 2024

Γιορτή της Μητέρας: Τα πιο όμορφα λουλούδια για να προσφέρεις στη μαμά σου
Unsplash
Ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις «σ’ αγαπώ»

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι αφιερωμένη στις μητέρες. Και η Γιορτή της Μητέρας, η οποία φέτος πέφτει στις 12 του μηνός, είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για να εκφράσεις με έναν απλό, αλλά γλυκό τρόπο, την αγάπη προς τη μητέρα σου. Ίσως, ήδη έχεις στο μυαλό σου ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο που θα ήθελες να της κάνεις ή ίσως δεν έχεις απολύτως καμία ιδέα για το τι θα μπορούσες να της προσφέρεις.

Οι λύσεις, όμως, βρίσκονται πάντα στα πιο απλά πράγματα. Ένα γλυκό μπουκέτο με λουλούδια, είναι σίγουρη επιτυχία. Τα αρώματα, τα χρώματα και η ομορφιά μιας προσεκτικά επιμελημένης σύνθεσης, θα φέρουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της μητέρας σου, αλλά θα δώσουν και ζωντάνια στον χώρο της. Το μόνο «πρόβλημα», είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά λουλούδια εκεί έξω, και φαινομενικά απεριόριστα στιλ συνθέσεων, οπότε πρέπει να ξέρεις πού αξίζει να εστιάσεις περισσότερο την προσοχή σου. Κάθε λουλούδι έχει να πει μια διαφορετική «ιστορία», οπότε εάν δεν είσαι τόσο καλός με τα λόγια, άφησε τα λουλούδια να «μιλήσουν».

Παρακάτω, θα βρεις τις επιλογές που εμείς ξεχωρίζουμε.

Παιώνιες

Ένα μπουκέτο με παιώνιες σε ζωηρά χρώματα, είναι μια συγκλονιστική επιλογή, που σίγουρα θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της μητέρας σου. Γενικά, οι παιώνιες ανθίζουν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα - συνήθως όχι περισσότερο από 10 ημέρες, και η εποχή τους διαρκεί περίπου από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιλέξεις μια τέτοια σύνθεση.

Τουλίπες

Οι τουλίπες είναι ένα όμορφο δώρο για να προσφέρεις στη μητέρα σου αυτήν την τόσο σημαντική μέρα. Εκτός από ότι δίνουν πάντα ένα «δροσερό» vibe, αποτυπώνοντας τη χαρά αυτής της εποχής, είναι και ένας γλυκός τρόπος για της δείξεις την αγάπη σου. Κίτρινες, κόκκινες ή λευκές, οι τουλίπες είναι μια κομψή και ξεχωριστή επιλογή για τη Γιορτή της Μητέρας.

Ηλίανθοι

Ένα υπέρκομψο άνθος και ένα γλυκό δώρο για να προσφέρεις στη μαμά σου. Το κίτρινο είναι ένα τόσο χαρούμενο και ενεργητικό χρώμα, οπότε εάν ξέρεις ότι η μαμά σου θα μπορούσε να λάβει θετική ενέργεια μέσα από αυτήν την κίνηση, κάνε αυτήν την επιλογή. Όπως ο ήλιος, τα ηλιοτρόπια αντιπροσωπεύουν τη μακροζωία και τη ζωή, οπότε «κρύβουν» και ένα ξεχωριστό μήνυμα.

Τριαντάφυλλα

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα είναι πάντα η πιο safe επιλογή. Μια σύνθεση που αποτελείται από λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, αλλά και λευκά κρίνα, θα κάνει τη μητέρα σου πολύ χαρούμενη. Είναι μια «απλή», αλλά εξίσου γλυκιά επιλογή.

Ορχιδέες

Εάν η μαμά σου λατρεύει τη θάλασσα και το καλοκαίρι, τότε γιατί να μην της κάνεις δώρο μια σύνθεση με γαλάζιες ορχιδέες; Αυτή η ευάερη σύνθεση, με ένα πλήθος από ζωντανές γαλάζιες ορχιδέες, θα την εντυπωσιάσει. Εξάλλου, εκτός από το σπίτι σε όμορφα βάζα, ένα μπουκέτο με αυτά τα χρωματιστά και «ζωντανά» λουλούδια, αποτελεί πάντα ένα κομψό δώρο για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Σύνθεση με λεβάντα

Ίσως δεν υπάρχει πιο χαριτωμένος τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου από αυτό το ανοιξιάτικο μπουκέτο. Ένα μείγμα λευκών τριαντάφυλλων, λεβάντας, κρίνων και λίγες πινελιές από γιψοφύλη, θα δημιουργήσουν το πιο πολυτελές μπουκέτο. Το μόνο που έχεις να σκεφτείς, είναι το μέγεθος που θα ήθελες να έχει, και να το προσφέρεις στη μαμά σου.