CELEBRITIES

Αυτό θα είναι το cast του νέου James Bond


The Jennettes

14 Δεκεμβρίου 2018

abaca_632310_013.jpg

Το «Bond 25» θα είναι η νέα ταινία James Bond που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020. Το cast δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι τον διάσημο πράκτορα θα υποδυθεί για άλλη μια φορά ο Daniel Craig. H Lea Seydoux θα ενσαρκώσει την ψυχολόγο Madeleine Swann, ενώ το studio παραγωγής ψάχνει άλλες δύο ηθοποιούς για πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#spectre

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lea Seydoux (@leaseydoux_genuine) στις

Για τον ρόλο του «κακού» όμως, οι παραγωγοί έχουν βάλει στο μάτι τον Rami Malek, τον υπερταλαντούχο νεαρό που πρωταγωνιστεί στο Bohemian Rhapsody ως Freddie Mercury. Ο Malek έκανε το ντεμπούτο του με τη σειρά Mr. Robot, τα γυρίσματα της οποίας μπορεί να αποτελέσουν και το βασικότερο εμπόδιο στη συμμετοχή του στο Bond 25, λόγω χρόνου.

Την ταινία θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ο Cary Joji Fukunaja, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός ως παραγωγός του True Detective και του It.

Δείτε ακόμη: To cast του Game of Thrones φωτογραφίζεται όπως δεν το έχετε ξαναδεί

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.