CELEBRITIES

Diane von Fürstenberg: Ποζάρει με μαγιό στα 74 και αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία


The Jennettes

5 Ιανουαρίου 2021

Diane von Fürstenberg: Ποζάρει με μαγιό στα 74 και αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Diane von Fürstenberg μοιράστηκε μια φωτογραφία από τις διακοπές της και άφησε τους θαυμαστές της κυριολεκτικά άφωνους.

Πόζαρε φορώντας κομψό, χακί ολόσωμο μαγιό, λίγες μέρες αφού έκλεισε τα 74 της χρόνια και αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Η εμβληματική σχεδιάστρια έγραψε την λεζάντα: «Είμαι τρελή που την δημοσιεύω; Να είστε κυρίαρχος της ηλικίας σας. Είναι απόδειξη ότι ζήσατε. Αγάπη σε όλους». Φυσικά οι χιλιάδες ακόλουθοι της στο Instagram την αποθέωσαν αφού η εικόνα του κορμιού τη είναι πραγματικά εντυπωσιακή και η ίδια πολύ κομψή.
Η Diane von Fürstenberg βρίσκεται σε διακοπές με τον δισεκατομμυριούχο δεύτερο σύζυγό της, Μπάρι Ντίλερ και δείχνει να περνά υπέροχα.

Nα θυμίσουμε ότι η Diane von Fürstenberg, πρώην πριγκίπισσα Diane του Fürstenberg είναι σχεδιάστρια μόδας από το Βέλγιο, γνωστή για τη δημιουργία του wrap dress, της κλασικής γραμμής φορέματος που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο.

Αρχικά την γνωρίσαμε όταν παντρεύτηκε στο γερμανικό πριγκιπάτο του Fürstenberg, ως σύζυγο του πρίγκιπα Egon von Fürstenberg. Μετά το χωρισμό τους το 1973 και το διαζύγιο το 1983, συνέχισε να χρησιμοποιεί το οικογενειακό του όνομα.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.