CELEBRITIES

Justin Timberlake - Jessica Biel: Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στο δεύτερο παιδί τους


The Jennettes

18 Ιανουαρίου 2021

Justin Timberlake - Jessica Biel: Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στο δεύτερο παιδί τους

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel απέκτησαν δεύτερο παιδί αλλά από την πρώτη στιγμή θέλησαν να το κρατήσουν κρυφό από τα μέσα ενημέρωσης. Οι ίδιοι θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους μόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όταν έγινε γνωστή η είδηση μετά από αρκετές ημέρες, οι θαυμαστές τους αλλά και οι δημοσιογράφοι έμειναν έκπληκτοι.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά για το δεύτερο παιδί τους. “Το όνομά του είναι  Phineas και είναι φοβερός και τόσο γλυκός και κανείς δεν κοιμάται”, δήλωσε. “Αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Είμαστε ευγνώμονες”.

jenny.gr

Όταν ρωτήθηκε αν είναι διαφορετικό να είναι γονείς δύο παιδιών, απάντησε:

“Δεν βλέπουμε πια ο ένας τον άλλο”. Είναι πολύ διασκεδαστικό αλλά πιστεύω ότι πλέον μπαίνεις από τη φάση της άμυνας στην επίθεση πολύ γρήγορα. Είναι κάπως σαν ‘Πάρε το ένα, θα πάρω το άλλο'”.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.