CELEBRITIES

«Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα»: Η Jessica Biel για τον γάμο της με τον Justin Timberlake 3 χρόνια μετά το σκάνδαλο απιστίας


JTeam

9 Μαΐου 2022

«Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα»: Η Jessica Biel για τον γάμο της με τον Justin Timberlake 3 χρόνια μετά το σκάνδαλο απιστίας
H Jessica μίλησε για την επέτειο του γάμου τους που πλησιάζει, αναφέροντας ότι νιώθει υπερήφανη γι΄αυτόν

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου τον Οκτώβριο και η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή Access Hollywood για το πώς εξελίσσεται η σχέση τους στον χρόνο και τι έχουν μάθει μέσα σε αυτή τη δεκαετία ως παντρεμένο ζευγάρι.

Η 40χρονη Biel και ο 41χρονος Timberlake παντρεύτηκαν στην Ιταλία το 2012 σε μια λαμπερή και πολυτελή τελετή. Από τότε, έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 7χρονο Silas και τον 2χρονο Phineas ενώ όπως αποκάλυψε η star, ο γάμος τους έχει μέχρι σήμερα «πολλά σκαμπανεβάσματα». Ωστόσο, δηλώνει ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του star.

H Jessica μίλησε για την επέτειο του γάμου τους που πλησιάζει, αναφέροντας ότι νιώθει υπερήφανη γι΄αυτόν. «Μερικές φορές νιώθω ότι τα 10 χρόνια πέρασαν από τη μία στιγμή στην άλλη και άλλες φορές σκέφτομαι: "Θεέ μου, 10 χρόνια, είναι ένα πραγματικά μεγάλο διάστημα για τη ζωή κάποιου". Νιώθω υπερηφάνεια γι' αυτό».

Όπως συνέχισε η ίδια: «Έχουμε σίγουρα τα πάνω και τα κάτω μας όπως όλοι, είμαι υπερήφανη και ακόμη πολύ ευτυχισμένη και αγαπώ τη ζωή μου». Πέρσι, ο Timberlake είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στη Νέα Ορλεάνη όταν είχε βρεθεί εκεί για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο "Palmer".

Ο φακός τον είχε καταγράψει σε μπαρ της πόλης να είναι αρκετά διαχυτικός απέναντι στην συμπρωταγωνίστριά του, Alisha Wainwright. Οι φήμες περί απιστίας είχαν ενισχυθεί έντονα εκείνο το διάστημα κι έτσι εκείνος πήρε θέση απέναντι στο περιστατικό.

Η Biel δεν είχε στα σχέδια της να χωρίσει τον σύζυγό της μετά το σκάνδαλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ένιωσε άσχημα και σε σημείο εξευτελισμού με όλο αυτό που συνέβη. «Η Jessica ενθάρρυνε τον Justin να ζητήσει συγγνώμη μέσω Instagram, επειδή αισθάνθηκε αμηχανία από τις πράξεις του και ήθελε να αναλάβει την ευθύνη», ανέφεραν τότε πηγές ενώ σήμερα φαίνεται πως και οι δυο τους έχουν αφήσει πίσω τα σύννεφα του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.