CELEBRITIES

Η σύντροφος της Kristen Stewart έκανε το πιο αξιολάτρευτο post για τα γενέθλια της ηθοποιού


JTeam

10 Απριλίου 2023

Η σύντροφος της Kristen Stewart έκανε το πιο αξιολάτρευτο post για τα γενέθλια της ηθοποιού
Instagram/ spillzdylz
«Στην υγειά της αγαπημένης μου για τα γενέθλιά της! Γλυκιά μου. Σε αγαπώ περισσότερο από όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, όλες τις φάσεις του φεγγαριού, όλες τις γάτες του Los Angeles»

Η Kristen Stewart πριν λίγες ώρες έγινε 33 και η αρραβωνιαστικιά της Dylan Meyer θέλησε να της ευχηθεί δημοσίως μέσα από το Instagram.

H αγαπημένη της σύντροφος, της έγραψε στο Instagram: «Στην υγειά της αγαπημένης μου για τα γενέθλιά της! Γλυκιά μου. Σε αγαπώ περισσότερο από όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, όλες τις φάσεις του φεγγαριού, όλες τις γάτες του Los Angeles».

Μάλιστα, η Meyer πρόσθεσε: «Κάποιοι μπορεί να πουν ότι αυτό είναι υπερβολική αγάπη, αλλά εγώ λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται με την καρδιά. Χρόνια πολλά, σε αγαπώ τόσο πολύ».

Τα περσινά γενέθλια της Stewart ήταν τα πρώτα της ως αρραβωνιασμένη. H σχέση τους ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2019 μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από το super model, Stella Maxwell. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2021 και από τότε, ο έρωτάς τους φαίνεται πως δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Η φωτογραφία είναι από το πάρτι που έκανε η διάσημη ηθοποιός για να γιορτάσει την προσωπική της Πρωτοχρονιά. Οι δυο τους είναι έτοιμες να δώσουν ένα φιλί λίγο πριν σβήσει η Stewart τα κεράκια της τούρτας ενώ η Meyer γράφει μεταξύ άλλων: «Ο χρόνος είναι τόσο καλός μαζί σου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.