CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence μιλά στην Cameron Diaz για τη μητρότητα και όσα έχει αλλάξει στη ζωή της


Κλέλια Φατούρου

22 Ιουνίου 2023

Η Jennifer Lawrence μιλά στην Cameron Diaz για τη μητρότητα και όσα έχει αλλάξει στη ζωή της
Η ηθοποιός θέλει να κάνει μόνο κωμωδίες

Η Jennifer Lawrence επέστρεψε για τα καλά, κάνοντας πέρυσι την αρχή με την indie δραματική ταινία "Causeway". Αυτό όμως που την έκανε να ξεχωρίσει, και ήταν ολοκαίνουρια εμπειρία για εκείνη, ήταν η ακατάλληλη για ανηλίκους κωμωδία, "No Hard Feelings".

«Ήθελα πάντα να κάνω κωμωδία και μου το είχαν προτείνει εκατομμύρια φορές, αλλά τα σενάρια δεν ήταν ποτέ αστεία. Μέχρι που μου έκανε την πρόταση ο Gene Stupnitsky, που έχει γράψει και επεισόδια στο The Office, και ξεκαρδίστηκα. Είναι ανεξάντλητη πηγή χιούμορ, παρόλο που δεν σου μιλάει όταν σε βλέπει», εξομολογείται η Lawrence στη βασίλισσα της R-rated κωμωδίας, Cameron Diaz, ενώ μιλούν για το Interview Magazine.

«Δεν φτιάχνουν πια τέτοιες κωμωδίες, όπως το Bad Teacher που έκανες εσύ με την Applegate, αν και ο κόσμος το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Δεν έχω περάσει καλύτερα στη ζωή μου». Συνεχίζει να αγαπά τις δραματικές ταινίες, ειδικά όταν επιστρέφει από μία καλή μέρα γυρισμάτων, αλλά το γέλιο δίνει μία έξτρα νότα ικανοποίησης στην ψυχολογία της.

Μιλούν αναπόφευκτα για τη μητρότητα, που είναι μία καινούρια συνθήκη για τη Lawrence. «Πλέον επιλέγω τις δουλειές με βάση τον χρόνο που θα μου επιτρέπει να περνώ με το παιδί μου. Αν και είμαι τυχερή επειδή έχει τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου, δεν θέλω να λείπω πολύ από το σπίτι». Αν κάτι άλλαξε μετά τη γέννα, είναι ότι χαλάρωσε πολύ περισσότερο με τους παπαράτσι και δεν εκνευρίζεται κάθε φορά που τη φωτογραφίζουν. «Ήμουν έγκυος και γινόμουν έξαλλη που με κυνηγούσαν. Αλλά αποφάσισα ότι δεν θα θυμώνω, γιατί δεν θέλω το παιδί μου να κληρονομήσει αυτές τις αντιδράσεις μου».

Θέλει πολύ να παίξει σε τηλεοπτική σειρά, όπως το Succession, αν και δεν θα την απολάμβανε εξίσου αν συμμετείχε. Προς το παρόν, δίνει την ενέργειά της στην εταιρία παραγωγής που έφτιαξε πριν 5 χρόνια με τη βοηθό της. «Λέγεται Excellent Cadaver και είναι ένας ορισμός της μαφίας για τις επιθέσεις που κάνουν σε celebrities. Μου άρεσε γιατί ήταν αρρενωπό και επιθετικό». Δίνει την ευκαιρία σε νέους σκηνοθέτες να γυρίσουν την πρώτη τους ταινία.

Σε 15 χρόνια από σήμερα, δεν ξέρει αν θα δουλεύει. «Το σκέφτομαι κάθε φορά που δουλεύω. Ότι δεν θα αντέξω για πολύ και έχω κουραστεί. Αλλά μετά από λίγους μήνες διαβάζεις ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο και δεν σκοπεύεις να πεις όχι. Ιδανικά θα ήθελα να συνεχίσω να κάνω τη ζωή που κάνω, αλλά εύχομαι να ήμουν ανώνυμη, για να βγάζω με την ησυχία μου τα σκουπίδια, φορώντας παντόφλες».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Interview Magazine

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.