CELEBRITIES

Μήνυση στην Σάρον Στόουν για την εμπλοκή της σε τροχαίο ατύχημα - Της ζητούν 35.000 δολάρια


JTeam

28 Απριλίου 2024

Μήνυση στην Σάρον Στόουν για την εμπλοκή της σε τροχαίο ατύχημα - Της ζητούν 35.000 δολάρια
splashnews.com
Τι ισχυρίζεται η Αμάντα Γκοντέμπσκι

Η Σάρον Στόουν μηνύθηκε για ζημιές που φέρεται να προκάλεσε σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα που συνέβη την προηγούμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός κατηγορείται ότι οδηγούσε με υψηλές ταχύτητες και ότι έκανε «μη ασφαλείς» ελιγμούς με το αυτοκίνητό της που είχαν ως αποτέλεσμα τη σύγκρουση με ένα άλλο αυτοκίνητο και τον τραυματισμό της οδηγού του, σύμωνα με μια κατάθεση που δημοσιεύει το PEOPLE.

Πρόκειται για την Αμάντα Γκοντέμπσκι, η οποία στη μήνυση που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητάει από την ηθοποιό 35.000 δολάρια για αποζημίωση, για τις σωματικές βλάβες και τις υλικές ζημιές που ισχυρίζεται ότι της προκάλεσε.

Πότε συνέβη το περιστατικό;

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, φέρεται να συνέβη στις 30 Ιουνίου 2023, με κατεύθυνση προς τα νότια, στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου U.S. Route 101 στη λεωφόρο Coldwater Canyon Avenue στο Λος Άντζελες.

Η Αμάντα Γκοντέπσκι τονίζει από την πλευρά της πως η Σάρον Στόουν «κατείχε, λειτουργούσε, οδηγούσε, διαχειριζόταν και συντηρούσε όχημα με αμέλεια» μα αποτέλεσμα να χτυπήσει το δικό της, προκαλώντας της, όπως σου έγραψα παραπάνω, μια σειρά από «σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές».

Αναλυτικά στην κατάθεση αναφέρεται το εξής: «Η κατηγορούμενη Σάρον Βον Στόουν προκάλεσε τη σύγκρουση οδηγώντας πολύ γρήγορα για τις συνθήκες κυκλοφορίας και κάνοντας μια μη ασφαλή κίνηση στροφής στη λωρίδα κυκλοφορίας της ενάγουσας και συγκρούστηκε με το όχημα της ενάγουσας».

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, η ηθοποιός παραβίασε τουλάχιστον τρεις κώδικες οχημάτων της Καλιφόρνιας - οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, μη ασφαλής στροφή και μη ασφαλής αλλαγής λωρίδας.

Οι περιπέτειες της Σάρον Στόουν με τη δικαιοσύνη

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός οδηγείται στο δικαστήριο. Το 2012, μηνύθηκε από πρώην νταντά της για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας και για υποτιμητικά σχόλια σχετικά με την εθνικότητά της -η αγωγή αυτή ομως διευθετήθηκε λίγο καιρό μετά, σύμφωνα με την Daily Mail.

Και επίσης πήρε μέρος στη δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του 23χρονου γιου της, Ρόαν, την οποία και έχασε λόγω του ρόλου της στο «Βασικό Ένστικτο», όπως έχει πει σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.