CELEBRITIES

Mission Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ μόλις έκανε ένα από τα πιο «επικίνδυνα σπορ» στα γυρίσματα


JTeam

1 Ιουλίου 2023

Mission Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ μόλις έκανε ένα από τα πιο «επικίνδυνα σπορ» στα γυρίσματα
Το συνεργείο παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα

Ο Τομ Κρουζ όπως φαίνεται, ξεπέρασε τον εαυτό του αφού μόλις έκανε την πιο επικίνδυνη αποστολή στη ζωή του για το Mission Impossible 7.

Αφού τον είδαμε λίγο πριν μπει το 2023, να πέφτει με μηχανή από γκρεμό στο «μεγαλύτερο κασκαντερικό στην ιστορία του κινηματογράφου», πριν λίγες ώρες αψήφησε ξανά τον κίνδυνο, κάνοντας "Speed Flying", που είναι «ένα από τα πιο επικίνδυνα αθλήματα στον κόσμο», όπως εξηγεί στο Variety o σκηνοθέτης της ταινίας, Κρίστοφερ Μακουάρι.

Αν θες να νιώσεις την αδρεναλίνη να ανεβαίνει, πάτα το play στα τελευταία γυρίσματα του Mission Impossible, εκεί όπου ο Τομ Κρουζ, ως Ίθαν Χαντ, φαίνεται να πέφτει από μια πλαγιά με αλεξίπτωτο κάνοντας speedflying και όχι skydiving.

Οι σκηνές σε βγάζουν από το comfort zone σου και σε μεταφέρουν στο πιο περιπετειώδες σκηνικό που σε κάνει να νομίζεις ότι συμμετέχεις κι εσύ στην άκρως ριψοκίνδυνη αποστολή.

Να πούμε ότι ο διάσημος ηθοποιός προπονείται στο Speedflying εδώ και τρία χρόνια και η ταχύτητά του αγγίζει μέχρι και τα 80 χιλιόμετρα την ώρα. Παρόλο που «είναι ένα πολύ όμορφο και ντελικάτο άθλημα», όπως έχει παραδεχτεί ο Κρουζ, ο σκηνοθέτης εξομολογείται ότι πίσω από τις κάμερες «επικρατούσε τρόμος».

Η καταστροφή αποφεύχθηκε και αν έμεινες με ανοιχτό το στόμα, περιμένοντας μια ακόμη πιο καθηλωτική συνέχεια, ετοιμάσου για πολλές συγκινήσεις καθώς έρχεται στη μεγάλη οθόνη από τις 12 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.