CELEBRITIES

Τζένιφερ Άνιστον: Ποζάρει στο εξώφυλλο του CR Fashion Book και μιλά για τις wellness συνήθειες που αγαπά


JTeam

28 Σεπτεμβρίου 2023

Τζένιφερ Άνιστον: Ποζάρει στο εξώφυλλο του CR Fashion Book και μιλά για τις wellness συνήθειες που αγαπά
@crfashionbook / instagram
Οι εντυπωσιακές λήψεις της Άνιστον για το «Ιssue 23»

Πρόκειται για ένα περιοδικό με μεγάλη ιστορία. Το CR Fashion Book ιδρύθηκε από την Καρίν Ρόιτφελντ το 2012 και είναι ένα δίγλωσσο περιοδικό και online πλατφόρμα σχετικά με το στιλ, την κουλτούρα και την έμπνευση. Συνηθίζεται να παρουσιάζουν μεγάλους celebrity, αλλά και νέα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει και διαθέτουν προοπτικές. Στην ουσία το CR παρουσιάζει έναν νέο τρόπο να κοιτάμε τη μόδα και τον κόσμο.

Και αυτό το έκανε πολύ καλά με την Κιμ Καρντάσιαν, αφού την είδαμε στα εξώφυλλα έτσι όπως δεν την είχαμε ξαναδεί. Μετά την Κιμ όμως, έρχεται η Τζένιφερ Άνιστον να κοσμήσει το εξώφυλλο του περιοδικού CR Fashion Book. Η ηθοποιός ποζάρει αναδεικνύοντας το σώμα της σε ασπρόμαυρες λήψεις και μιλά για την καθημερινή ρουτίνα αυτοβελτίωσής της, τα γεύματα που επιλέγει, πως γυμνάζεται, ακόμη και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Jenny.Gr
@crfashionbook / instagram


«Πίνω πολύ νερό, αθλούμαι και κινούμαι καθημερινά, προσπαθώ να τρώω φρέσκες τροφές και να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ. Και το πιο σημαντικό, προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι τι θέλω να βάζω στο μυαλό μου, ο κόσμος μας δοκιμάζεται και ξέρω πως όλοι νοιαζόμαστε αλλά είναι εξίσου δύσκολο το να κρατάμε εκτός τη φασαρία», δηλώνει η Άνιστον.

Jenny.Gr
@crfashionbook / instagram


«Όλα τα προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει στο σπίτι ή στη δουλειά, ήταν όλα κομμάτι της δημιουργίας του Lola Vie», συμπληρώνει η Άνιστον αναφερόμενη στην εταιρεία της. «Από το ξεκίνημα είπα στην ομάδα μου πως η δέσμευσή μου είναι να έχω μια σειρά προϊόντων για τα μαλλιά που θα λειτουργούν, τα συστατικά θα είναι σωστά και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας μέχρι το αποτέλεσμα να μας ικανοποιεί, δεν τρώμε αν δεν το πετύχουμε», τονίζει η ηθοποιός η οποία εξομολογείται χαρακτηριστικά:

«Λατρεύω τα όμορφα μαλλιά και όχι τα μαλλιά μου δεν δείχνουν πάντα ωραία. Και φυσικά έχω κάνει κουρέματα για τα οποία μετανιώνω, ποιος δεν έχει»; Όσο για την γυμναστική της συμπλήρωσε πως δεν κάνει ποτέ την ίδια προπόνηση για να μη βαριέται, αλλά και πως προτιμά το «Pvolve» το εξάρτημα που την έκανε να γυμναστεί όπως ποτέ πριν στο παρελθόν.

Jenny.Gr
@crfashionbook / instagram


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.