CELEBRITIES

Η Σελίνα Γκόμεζ αποκάλυψε τελικά τι είπε στην Τέιλορ Σουίφτ στις Χρυσές Σφαίρες


JTeam

10 Ιανουαρίου 2024

Η Σελίνα Γκόμεζ αποκάλυψε τελικά τι είπε στην Τέιλορ Σουίφτ στις Χρυσές Σφαίρες
Splash News
Η Σελίνα Γκόμεζ έβαλε επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους

Τις τελευταίες μέρες όλοι ψάχνουμε να βρούμε τι είναι αυτό που είπε η Σελίνα Γκόμεζ στην Τέιλορ Σουίφτ και την Κέλεϊ Σπέρι στις Χρυσές Σφαίρες. Ποιο ήταν αυτό το «μυστικό» που μοιράστηκε με τις φίλες της και έκανε την Τέιλορ να σοκαριστεί – κάπως. Θα έχεις δει σίγουρα αυτή τη viral στιγμή σε ένα από τα αμέτρητα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media.

Και όπως καταλαβαίνεις, μετά από αυτό το περιστατικό, οι συζητήσεις πήραν μεγάλη διάσταση. Πολλοί άρχισαν να υποστηρίζουν τη φήμη πως η Σελίνα μοιράστηκε με τις φίλες της το γεγονός πως ζήτησε να φωτογραφηθεί με τον Τιμοτέ Σαλαμέ, αλλά της το απαγόρευσε η σύντροφός του, Κάιλι Τζένερ.

Στο Twitter πολλοί χρήστες έγραψαν ότι η Σελένα Γκόμεζ ίσως να είπε στην Τέιλορ Σουίφτ: «Ζήτησα μια φωτογραφία μαζί του και εκείνη είπε όχι». Η φίλη της ρώτησε έκπληκτη: «Με τον Τιμοτέ;» και η Γκόμεζ έγνεψε καταφατικά.

Αλλά, η Σελίνα έβαλε επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους. Σε μια ανάρτηση του E! News στο Instagram σχετικά με τη φήμη, η Σελίνα Γκόμεζ απάντησε με το εξής σχόλιο: «Όχι, είπα στην Τέιλορ για δύο φίλους μου που τα έφτιαξαν». Όχι ότι αυτό αφορά κανέναν».

Jenny.Gr

Παράλληλα, μια πηγή φέρεται να δήλωσε στο PEOPLE ότι η Σελίνα «δεν αναφερόταν σε καμία περίπτωση στον Τιμοτέ ή την Κάιλι»» και ότι η ίδια ποτέ «δεν είδε ούτε μίλησε» με το ζευγάρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.