CELEBRITIES

Η μαμά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βερόνικα, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι


JTeam

21 Ιανουαρίου 2024

Η μαμά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βερόνικα, κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι
Instagram
Πώς λέγεται και όλα όσα ξέρουμε για την προσωπική της ζωή

Και ναι, είναι γεγονός. Το πρώτο τραγούδι της Βερόνικα Αντετοκούνμπο, με τίτλο, «Count Your Blessings» (Μέτρα τις Ευλογίες Σου), είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή.

Όπως γνωρίζεις πολύ καλά είναι η μητέρα του σταρ του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και των Θανάση, Γιάννη, Κώστα, Αλέξανδρου, Οφίλι.

Η ερμηνευτική της απόπειρα βρίσκεται ήδη στις πλατφόρμες Spotify, Apple Music, iTunes, YouTube Music και σε περιμένει να την ακούσεις.

Το who is who της Βερόνικα Αντετοκούνμπο

Αν και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο, κυρίως μετά τις επιτυχίες των γιων της, πολλά λίγα πράγματα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή, αφού η ίδια σπάνια μιλάει και αποκαλύπτει πράγματα.

Jenny.Gr
Instagram

Αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι πως εγάλωσε στο Λάγος της Νιγηρίας και ήταν αθλήτρια στο άλμα εις ύψος. Η καριέρα της όμως δεν πήρε την ανοδική πορεία που τόσο επιθυμούσε και καθώς περνούσαν τα χρόνια αποφάσισε πως ήταν καλύτερο να κάνει οικογένεια.

Τον Σεπτέμβρη του 2017 έμεινε χήρα μετά τον θάνατο του Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

Τα λόγια αγάπης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μητέρα του

Jenny.Gr
Instagram

Όταν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης το 2019, είπε με δάκρυα στα μάτια: «Θέλω να ευχαριστήσω τη φοβερή μητέρα μου. Είναι η ηρωίδα μου από παιδί. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον, αλλά αν δεν έχεις καλό γονιό δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον σου. Πρόκειται για το στήριγμά μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.