CELEBRITIES

Η Τζέσικα Μπίελ τρώει το φαγητό της στο ντους και το βρίσκει απολαυστικό


JTeam

26 Ιανουαρίου 2024

Η Τζέσικα Μπίελ τρώει το φαγητό της στο ντους και το βρίσκει απολαυστικό
Shutterstock
Δεν υπάρχει λόγος να τρως στην κουζίνα ή το σαλόνι – είναι ξεπερασμένο

Η Τζέσικα Μπίελ θέλει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης σου και τον τρόπο ζωής σου. Και επειδή είναι ο ορισμός του multitasker τύπου, θέλει να ηγηθεί ενός νέου κινήματος, το οποίο θα πείσει τους ανθρώπους να τρώνε στο ντους. Για την ίδια, το να τρώει το φαγητό της στο ντους είναι κάτι περισσότερο από απολαυστικό.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα βιντεάκι στο TikTok, όπου και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που δέχθηκε από τους ακόλουθούς της, εξηγώντας γιατί αγαπάει αυτή τη συνήθεια. «Παιδιά, ευχαριστώ για όλες αυτές τις ερωτήσεις σχετικά με το φαγητό στο ντους. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που όλοι ενδιαφέρονται τόσο πολύ. Θέλω πραγματικά να ξεκινήσω ένα κίνημα, ένα κίνημα για να τρώει ο κόσμος στο ντους» είπε. «Νομίζω ότι, για τους ανθρώπους που κάνουν multitasking, θα είναι μια ανακούφιση με τόσους πολλούς τρόπους».

@jessbiel Replying to @Ryan ♬ original sound - Jessica Biel

Δώσε προσοχή, όμως, γιατί η Μπίελ μοιράστηκε και μερικούς κανόνες για απολαύσεις και εσύ το φαγητό στο ντους. Αρχικά, τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ειδική θήκη για να μπορεί κάποιος να βάζει το δοχείο ροφημάτων του ή το πιάτο του. «Μου αρέσει να τρώω μια μπουκιά ή να πίνω μια γουλιά και να βάζω το πιάτο ή το ποτήρι στο περβάζι, και μετά κάνεις τα δικά σου, πλένεις τα μαλλιά σου. Κράτα το σαπούνι μακριά, αυτό είναι πολύ σημαντικό», είπε επίσης η ηθοποιός στο βίντεο.

Βέβαια, όπως τόνισε, «το μόνο δύσκολο είναι ότι όταν μασάς, πρέπει να κρατάς το στόμα σου κλειστό, γιατί εμένα για παράδειγμα μου αρέσει ακόμα να μπαίνω κάτω από το νερό ενώ μασάω, και για κάποιο λόγο, θέλω να ανοίγω το στόμα μου ταυτόχρονα και να φτύνω νερό».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζέσικα Μπίελ αναφέρεται στο γεγονός πως τρώει στο ντους. Στα τέλη του 2020, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο στο Instagram - που έχει διαγραφεί, οπού φαινόταν ένα άδειο πιάτο, ένα πιρούνι και ένα φλιτζάνι καφέ που βρισκόταν στο περβάζι του ντους της. Η Μπίελ είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Ναι. Τρώω στο ντους. Το παραδέχομαι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.