CELEBRITIES

Η Κιμ Καρντάσιαν θα συμμετάσχει σε σειρά για τη ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ


JTeam

29 Ιανουαρίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν θα συμμετάσχει σε σειρά για τη ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ
Instagram @kimkardashian
Θα είναι επίσης executive producer

Η Κιμ Καρντάσιαν θα παίξει σε σειρά για τη ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία θα προβληθεί από το BBC. Θα είναι, επίσης, executive producer.

Η σειρά με τίτλο Elizabeth Taylor: Rebel Superstar θα αποτελείται από τρία μέρη και θα ασχολείται με το έργο της, τις τεχνικές που χρησιμοποιούσε στην υποκριτική και τη σχέση της με το κοινό. Θα δείχνει πώς επαναπροσδιόρισε την έννοια της διασημότητας και πώς έσπασε τη γυάλινη οροφή του Χόλιγουντ, πριν γίνει επιχειρηματίας και ακτιβίστρια.

«Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν ο εαυτός της και δεν απολογούταν για αυτό, ήταν μαχήτρια», δήλωσε η Καρντάσιαν. «Είναι η απόδειξη ότι μπορείς να εξελίσσεσαι διαρκώς και να αλλάζεις και να έχεις διαφορετικά κεφάλαια στη ζωή σου –κι άνοιξε τον δρόμο για όλες εμάς που ήρθαμε μετά από εκείνη».

Θα δούμε συνεντεύξεις με τη φίλη της Τέιλορ, Τζόαν Κόλινς, με την οποία ανταγωνιζόταν για τον ρόλο της Κλεοπάτρας, τη Μάργκαρετ Ο’Μπράιεν με την οποία σπούδασαν μαζί, τη στενή της φίλη Κάρολ Μπέιερ Σαγκερ, τον δρα Άντονι Φάουτσι που συνεργάστηκε μαζί της στη μάχη κατά του AIDS, και άλλους.

Ο Χάμις Φέργκιουσον, δημιουργικός διευθυντής και εκτελεστικός παραγωγός της εταιρείας παραγωγής Passion Pictures, η οποία βρίσκεται πίσω από τη σειρά, δήλωσε: «Η Ελίζαμπεθ ανέπτυξε και καθόρισε την αντίληψή μας για τον σταρ και τη διασημότητα σε όλες τις δεκαετίες. Μοναδικό ταλέντο και πραγματικά φωτεινή προσωπικότητα, είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσουμε την εξαιρετική ζωή και την κληρονομιά της».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.