CELEBRITIES

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο ζήτησε από τους followers του να σώσουν είδος παπαγάλου υπό εξαφάνιση


JTeam

10 Φεβρουαρίου 2024

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο ζήτησε από τους followers του να σώσουν είδος παπαγάλου υπό εξαφάνιση
Splash News
Δες το μήνυμά του

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, εκτός από φανταστικός ηθοποιός, πρωτοστατεί εδώ και αρκετά χρόνια σε πολλές περιβαλλοντικές δράσεις.

Γι' αυτό άλλωστε έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ενημερώνει και να αφυπνίζει τους followers του για όλα όσα γίνονται γύρω μας.

Τώρα, με μία νέα του ανάρτηση, ζήτησε να σταματήσει η υλοτομία αυτοφυών δέντρων στα δάση της Αυστραλίας για να προστατευθεί ο βιότοπος του απειλούμενου με εξαφάνιση παπαγάλου, «swift».

«Η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει υποσχεθεί ότι θα αποτρέψει νέες εξαφανίσεις. Οι οικολόγοι συνεχίζουν να τους ενθαρρύνουν να τηρήσουν τη δέσμευσή τους για μηδενική εξαφάνιση», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Και πρόσθεσε: «Ο μόνος τρόπος για να προστατεύσουμε τον παπαγάλο swift, και εκατοντάδες άλλα απειλούμενα είδη δασών της Αυστραλίας, είναι να τερματιστεί η υλοτομία των γηγενών δασών σε όλη την Αυστραλία και την Τασμανία».

Τέλος, κάλεσε όλους τους followers του, που φτάνουν τα 62 εκατομμύρια να μπουν στην ιστοσελίδα του και να του δείξουν έμπρακτα «την υποστήριξή τους».

Δες την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.