CELEBRITIES

Κέιτ Γουίνσλετ: «Η ζωή μου μετά τον Τιτανικό ήταν αρκετά δυσάρεστη»


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2024

Κέιτ Γουίνσλετ: «Η ζωή μου μετά τον Τιτανικό ήταν αρκετά δυσάρεστη»
Shutterstock
Όσα αποκάλυψε η Κέιτ Γουίνσλετ σε συνέντευξή της στο περιοδικό PORTER

Πρωταγωνίστησε στην πολυβραβρευμένη ταινία «Titanic», όταν ήταν μόλις 22 ετών. Η φήμη της, μετά από αυτό το χολιγουντιανό έπος ένιωθε να την «πνίγει» για πολλά χρόνια. «Αισθανόμουν ότι έπρεπε να φαίνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο πράγμα, επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο μεγάλη εκείνη την εποχή, που η ζωή μου ήταν αρκετά δυσάρεστη», παραδέχθηκε η αγαπημένη ηθοποιός, Κέιτ Γουίνσλετ, σε συνέντευξή της στο περιοδικό PORTER.

«Οι δημοσιογράφοι πάντα μου έλεγαν "μετά τον Τιτανικό θα μπορούσες να έχεις κάνει οτιδήποτε και αντ’ αυτού επέλεξες να κάνεις όλα αυτά τα μικρά project", κι εγώ έλεγα "προφανώς και αυτό επέλεξα, επειδή, μαντέψτε, το να είσαι διάσημη είναι απαίσιο"». Σήμερα, μετά από 32 ταινίες, πέντε Bafta, πέντε Χρυσές Σφαίρες και ένα Όσκαρ, η λέξη «φήμη» για την Κέιτ, είναι απλώς «γελοία». Για την ίδια, πάντως, «ο Τιτανικός εξακολουθεί να δίνει τεράστια χαρά στους ανθρώπους. Τις μοναδικές φορές που θέλω να κρυφτώ είναι όταν βρίσκομαι σε κάποιο καράβι», σημείωσε χιουμοριστικά στη συνέντευξή της.

Πάντως, σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Γουίνσλετ μιλάει για τη φήμη της μετά την ταινία. Σε ένα επεισόδιο του podcast «WTF with Marc Maron», το 2021, θυμήθηκε ότι μπήκε «σε κατάσταση αυτοπροστασίας» μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία, καθώς ένιωθε «εκφοβισμένη» από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

«Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν απλώς: "Εντάξει, λοιπόν, αυτό είναι φρικτό και ελπίζω να περάσει". Και σίγουρα πέρασε, αλλά με έκανε επίσης να συνειδητοποιήσω ότι αν αυτό είναι το να είσαι διάσημη, δεν ήμουν έτοιμη να γίνω διάσημη, ευχαριστώ. Όχι, σίγουρα όχι», είχε πει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.