CELEBRITIES

Το αστρονομικό ποσό που θα πρέπει να δώσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον πατέρα της


JTeam

27 Απριλίου 2024

Το αστρονομικό ποσό που θα πρέπει να δώσει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στον πατέρα της
Splash News
Ύστερα από τη διευθέτηση της δικαστικής διαμάχης με τον πατέρα της

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία κατάφερε να διευθετήσει την υπόθεση της κηδεμονίας της με τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς.

«Ήταν τιμή και προνόμιό μας να εκπροσωπούμε, να προστατεύουμε και να υπερασπιζόμαστε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η κυρία Σπίαρς είναι και θα είναι πάντα ένα είδωλο και μια λαμπρή και γενναία καλλιτέχνιδα ιστορικών και επικών διαστάσεων», ανέφερε αποκλειστικά ο δικηγόρος της, Μάθιου Ρόζενγκαρτ, στο Page Six.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αν και η κηδεμονία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021, η επιθυμία της για ελευθερία έχει πλέον πραγματικά ολοκληρωθεί. Όπως επιθυμούσε, η ελευθερία της περιλαμβάνει πλέον ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να παρίσταται ή να εμπλέκεται σε δικαστικές υποθέσεις ή να εμπλέκεται με νομικές διαδικασίες για αυτό το θέμα».

Να σου θυμίσω πως η περιοριστική νομική ρύθμιση -θεσπίστηκε το 2008 από τον Τζέιμι Σπίαρς για τον έλεγχο των οικονομικών, επαγγελματικών, προσωπικών και ιατρικών υποθέσεων της ποπ σταρ - έλαβε τέλος τον Νοέμβριο του 2021.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν η ίδια η τραγουδίστρια, ο Ρόζενγκαρτ και οι θαυμαστές της, οι οποίοι ξεκίνησαν το κίνημα #FreeBritney.

Επίσης ο δικηγόρος της τόνισε πως: «Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κέρδισε όταν το δικαστήριο έθεσε σε διαθεσιμότητα τον πατέρα της και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κέρδισε όταν αποκαταστάθηκαν τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι πολιτικές ελευθερίες της».

Τα δύο επιτεύγματα της τραγουδίστριας

«Από τότε που απέκτησε την ελευθερία της στα τέλη του 2021, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει σημειώσει αξιοσημείωτη επιτυχία σε πολλά πεδία» τόνισε ο δικηγόρος της και κατόπιν αναφέρθηκε και στο «Hold Me Closer» που έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard Hot Dance/Electronic Songs chart -για την ιστορία αποτελεί το 24ο Top 10 single της.

Jenny.Gr

«Η συμφωνία της με τη Simon & Schuster για τα απομνημονεύματά της, “The Woman in Me”, ένα άμεσο Νο. 1 μπεστ σέλερ στους NY Times, το οποίο έλαβε παγκόσμιους επαίνους, δεν θα ήταν εφικτή κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας», κατέληξε ο δικηγόρος της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αν και το θέμα τελείωσε είναι εξοργισμένη

Αν και όλα αυτά που διάβασες παραπάνω φυσικά και είναι υπέροχα, η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το TZM, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη γιατί ο πατέρας της δεν θα δώσει ούτε ένα σεντ, σε αντίθεση με εκείνη που θα πρέπει να πληρώσει όλα τα νομικά του έξοδα.

Το ποσό αυτό ανέρχεται σε πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια -έχει ήδη ξοδέψει, όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα για την αμοιβή του δικηγόρου της, πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.