CELEBRITIES

Μπλέικ Λάιβλι: Το Superbowl πέρασε, το outfit της ακόμη συζητιέται


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2024

Μπλέικ Λάιβλι: Το Superbowl πέρασε, το outfit της ακόμη συζητιέται
Michael Reaves / Getty Images
Mε «αισθητική Κιμ Καρντάσιαν» και κοσμήματα αξίας μισού εκατομμυρίου, η Μπλέικ Λάιβλι έκλεψε τις εντυπώσεις

Αφού έχουν περάσει μερικές ώρες από τον σπουδαίο τελικό του Super Bowl, όπου είδαμε την ομάδα των Chiefs να κερδίζει το κύπελλο, και την Τέιλορ Σουίφτ να τρέχει στην αγκαλιά του, σειρά έχει η Μπλέικ Λάιβλι. Η διάσημη ηθοποιός είναι κολλητή φίλη της Σουίφτ και σε πολλούς αγώνες συνόδευσε την τραγουδίστρια, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί τους Chiefs.

Κάπως έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει και από τον προχθεσινό τελικό, όπου κατάφερε πολύ εύκολα να τραβήξει την προσοχή των media και του γηπέδου. Η Μπλέικ επέλεξε για τον μεγάλο τελικό, να εμφανιστεί με ένα outfit το οποίο «καθιερώθηκε» από την Κιμ Καρντάσιαν. Πρόκειται για ένα αθλητικό matching σετ από τη συνεργασία ανάμεσα σε Balenciaga x Adidas σε κόκκινες αποχρώσεις, το οποίο η Μπλέικ σέταρε με ένα ζευγάρι μπότες.

Το κατακόκκινο και πολύ άνετο σετ, συνδυάστηκε και με ένα λευκό τοπ, το οποίο αποτέλεσε και το μόνο οικονομικό κομμάτι του συνόλου. Το βλέμμα, βέβαια, στράφηκε κυρίως στα αξεσουάρ, τα οποία κόστισαν σχεδόν μισό εκατομμύριο. Η ηθοποιός επέλεξε μεγάλα σε μέγεθος και statement κοσμήματα για τα χέρια και τον λαιμό από την εταιρεία Tiffany & Co.

Στο ίδιο στιλ έχει και τα μαλλιά της, για τα οποία επέλεξε ένα χτένισμα με έντονο όγκο και 90's μπούκλες, οι οποίες ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ.

Jenny.Gr
Michael Reaves / Getty Images
  • To χιούμορ του Ράιαν Ρέινολντς

Ο σύζυγος της της Μπλέικ, Ράιαν Ρέινολντς είχε και εκείνος με τη σειρά του μια στιγμή στα social media που αξίζει να σημειωθεί. Όσο η Μπλέικ ήταν στο Super Bowl, εκείνος παρακολουθούσε στο σπίτι σκηνές από τη νέα του ταινία Deadpool και το διακωμώδησε με ένα post που έλεγε «Έχετε δει όλοι το τρέιλερ του Deadpool; Επίσης, έχει δει κανείς τη γυναίκα μου;»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.