CELEBRITIES

Αυτός είναι ο πραγματικός Τομ Κρουζ - Η πρώην μάνατζερ του, βγάζει τα άπλυτά του στη φόρα


JTeam

17 Φεβρουαρίου 2024

Αυτός είναι ο πραγματικός Τομ Κρουζ - Η πρώην μάνατζερ του, βγάζει τα άπλυτά του στη φόρα
Splash News
Κυκλοθυμικός, δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία και έχει εμμονή να φαίνεται πάντα νέος

Ο Τομ Κρουζ είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη. Με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, προσωπική ζωή που γίνεται πρωτοσέλιδο και απόψεις που προκαλούν πολλές μα πολλές συζητήσεις.

Η γυναίκα που τον ξέρει καλά, η πρώην μανατζέρ του, Eileen Berlin, έκανε πολλές αποκαλύψεις για τον ηθοποιό σε συνέντευξή της στη Daily Mail. Αρχίζουμε;

Ο κυκλοθυμικός Τομ Κρουζ

«Ήταν κυκλοθυμικός και θύμωνε ακόμα και με ένα χτύπημα των δακτύλων σου», δήλωσε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ήταν σαν κάτι να σιγοκαίει μέσα του που σιγά σιγά έβραζε και τότε ερχόταν η έκρηξη. Το αποδίδω στις ανασφάλειές του».

Η ίδια ισχυρίστηκε πως στα 19 του, του έκανε δώρο γενεθλίων ένα άλμπουμ που περιείχε μια συλλογή από αποκόμματα από εφηβικά περιοδικά που έκαναν λόγο για τον ίδιο, χαρακτηρίζοντάς τον ανερχόμενο αστέρι.

Τότε εκείνος το πήρε και της το πέταξε δυνατά στο πρόσωπο, τονίζοντάς της: «Θεωρό τον εαυτό μου ενήλικα και όχι εφηβικό είδωλο».

Το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να αγοράσει

Όταν ο Τομ Κρουζ στα 18 του χρόνια είχε μόλις μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει τα όνειρά του για την υποκριτική, όπως πολλοί, δούλευε αρχικά ως σερβιτόρος για να πληρώσει τους λογαριασμούς και το ενοίκιό του. Τα χρήματα όμως που έβγαζε δεν μπορούσαν να συντηρήσουν ένα διαμέρισμα, έστω και μικροσκοπικό στο Μανχάταν.

Τότε εκείνη και ο σύζυγός της τον άφησαν να μείνει μαζί τους, όσο έψαχνε για δουλειά. Με τη βοήθειά της κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο του ρόλο στο «Risky Business» το 1983 και ο ηθοποιός, βλέποντας ότι έχει αρχίσει και συζητιέται, το εκμεταλλεύτηκε αμέσως, δίνοντάς της μια λίστα με τις απαιτήσεις του.

Ανάμεσα στα άλλα ζητούσε να πάρει έναν... εγγυημένο μισθό 75.000 δολαρίων, να έχει τεράστια διαφημιστική προβολή, να μετακινείται μόνο με αεροπλάνο, στην πρώτη θέση φυσικά, να μένει σε ακριβά ξενοδοχεία στη διάρκεια των γυρισμάτων, να του πληρώνουν γυμναστήριο, ιατρικές εξετάσεις και να έχει το καλύτερο καμαρίνι. Με λίγα λόγια, όπως και δήλωσε στη Daily Mail, ήταν: «Πολύ εγωκεντρικός. Όλα περιστρέφονταν γύρω από το "εγώ" του».

Το ταλέντο και οι φιλοδοξίες του τον βοήθησαν γρήγορα να φτάσει στην Α-λίστα των πιο επιτυχημένων ηθοποιών, κάτι που δεν την εξέπληξε καθόλου. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει ένα πράγμα που ο ηθοποιός δεν έχει καταφέρει. Ποιο είναι αυτό; «Η πραγματική ευτυχία», είπε.

Για πάντα νέος

«Ο Τομ Κρουζ έχει χτίσει μια... "αύρα" γύρω του», υποστήριξε και κατόπιν πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσει τη νεανική του εικόνα όσο το δυνατόν περισσότερο και θα πολεμήσει οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του».

Γι' αυτό κατέληξε πως δεν θα της φαινόταν απίστευτο αν ο ηθοποιός είχε υποβληθεί κρυφά σε πλαστικές επεμβάσεις για να βγει νικητής στη μάχη με τον χρόνο.

Επίσης ο ίδιος έχει καταφέρει να βγει ανέπαφος από κακές κριτικές και σκάνδαλα και να αυξάνει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς κάθε χρόνο με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Σε αντίιθεση με πολλούς συναδέλφους του που στην πρώτη αρνητική είδηση που θα κυκλοφορήσει χάνουν αμέσως τη δόξα τους και δεν τους ξαναπαίρνουν τα μεγάλα στούντιο για δουλειά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS