CELEBRITIES

Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται να ζητήσει «μια δεύτερη ευκαιρία» από τη Σοφία Βεργκάρα (μετά το «όχι» της Σακίρα)


JTeam

8 Αυγούστου 2023

Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται να ζητήσει «μια δεύτερη ευκαιρία» από τη Σοφία Βεργκάρα (μετά το «όχι» της Σακίρα)
Τι κι αν ο Τομ φλέρταρε με τη Σακίρα πριν λίγο καιρό, τώρα φαίνεται πως έχει βρει νέο στόχο- Την παλιά του αγάπη, Σοφία Βεργκάρα

Μπορεί να μην είστε έτοιμοι γι' αυτό αλλά ο Τομ Κρουζ σκέφτεται να επαναπροσεγγίσει την παλιά αγαπημένη του, Σοφία Βεργκάρα τώρα που χώρισε με τον Τζο Μανγκανιέλο και είναι single. Η ίδια μπορεί να προσπαθεί να το ξεπεράσει με διακοπές, όπως στην Ιταλία αλλά φαίνεται πως βρίσκεται έντονα στο μυαλό του 61χρονου σταρ, με τον οποίο είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο το 2005.

Τι κι αν ο Τομ φλέρταρε με τη Σακίρα πριν λίγο καιρό, τώρα φαίνεται πως έχει βρει νέο στόχο, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα. Σε σχετικό δημοσίευμα της Mirror αναφέρεται μάλιστα, δήλωση από άτομο του περιβάλλοντος του ηθοποιού στο Heat, σύμφωνα με την οποία ο Κρουζ και η Βεργκάρα «έχουν μια από κοινού ιστορία, παρόλο που ήταν περισσότερο μια σύντομη περιπέτεια, παρά ένα ολοκληρωμένο ειδύλλιο».

«Είχαν περάσει μια ιδιαίτερη στιγμή μαζί κάνοντας πάρτι στους λόφους του Χόλιγουντ και διασκεδάζοντας. Η Σοφία δεν έδειχνε τότε να θέλει κάτι μακροπρόθεσμο, οπότε το θέμα έληξε και παρέμειναν φίλοι», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

«Πάντα "έτρωγε" τον Τομ το γεγονός ότι παράτησε τη Σοφία και επέλεξε την Κέιτι», πρόσθεσε η πηγή, αναφερόμενη στην Κέιτι Χολμς, την οποία ο Τομ Κρουζ παντρεύτηκε το 2006 ενώ οι δυο τους χώρισαν το 2012. Ο Τομ Κρουζ είναι λοιπόν πανέτοιμος, όπως όλα δείχνουν, να «ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία» από τη Σοφία Βεργκάρα. Μένει τώρα να δούμε αν θα έχει την ίδια αντίδραση στο φλερτ του, με τη Σακίρα ή αν θέλει κι εκείνη κάτι παραπάνω.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο μετά τα μέσα Ιουλίου έγινε γνωστό ότι η Σοφία Βεργκάρα χώρισε από τον σύζυγό της, Τζο Μανγκανιέλο με τον οποίο ήταν παντρεμένη επτά χρόνια. «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς είμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», ανέφερε τότε σε δήλωσή του το ζευγάρι.

Παρότι η Σοφία και ο Τζο έχουν χωρίσει σε φιλικό κλίμα, με τον διάσημο ηθοποιό να της εύχεται και φέτος τυπικά στα γενέθλια της, φαίνεται πως η αιτία του χωρισμού, ήταν αρκετά σοβαρή. Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, το διαζύγιο ήρθε καθώς ο Τζο επιθυμούσε εδώ και χρόνια να αποκτήσει παιδιά, κάτι το οποίο τελικά δεν συνέβη με την Βεργκάρα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν η θέση της Σοφία, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο οι κοντινές πηγές αναφέρουν πως η έντονη επιθυμία του Μανγκανιέλο να αποκτήσει οικογένεια, ήταν ο λόγος να λήξει τον γάμο του.

«Ήθελε πραγματικά να κάνει ένα μωρό μαζί της και εκείνη δεν ενδιαφερόταν και αυτό έφερε διαφωνίες ανάμεσα τους», επιβεβαιώνει κοντινή πηγή τους, στο People. Η Βεργκάρα έχει αποκτήσει ήδη ένα παιδί, τον 31χρονο Μανόλο, μαζί με τον πρώην σύζυγο της, Τζο Γκονζάλεζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.