CELEBRITIES

Viral η αντίδραση της Έμα Στόουν τη στιγμή που χάνει το βραβείο SAG από τη Λίλι Γκλάντστοουν


JTeam

25 Φεβρουαρίου 2024

Viral η αντίδραση της Έμα Στόουν τη στιγμή που χάνει το βραβείο SAG από τη Λίλι Γκλάντστοουν
Splash News
Μα είναι να μην την θαυμάζεις μετά;

Τα βραβεία SAG για το 2024, έγιναν χτες Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες και όπως ήταν λογικό και επόμενο συγκέντρωσαν την αφρόκρεμα της Παραμυθούπολης του Χόλιγουντ.

Στις ταινίες μεγάλος νικητής αναδείχτηκε το «Oppenheimer», ενώ ο Γιώργος Λάνθιμος με το «Poor Things» δεν τα πήγαν καθόλου καλά -δεν πειράζει όμως γιατί μας έχει κάνει τόσες πολλές φορές υπερήφανες.

Ναι, ακόμα και στην κατηγορία της καλύτερης ηθοποιού, όπου η Έμα Στόουν ήταν για όλους σχεδόν σίγουρο πως θα κέρδιζε -όπως δηλαδή έχει συμβεί το προηγούμενο διάστημα σε όλα τα σημαντικά βραβεία- έχασε από τη Λίλι Γκλάντστοουν, η οποία είναι επίσης φανταστική στο «Killers of the Flower Moon» του Σκορσέζε.

Συγκεκριμένα, όταν ακούστηκε μάλιστα το όνομά της, η Έμα Στόουν όχι μόνο δεν έκανε κάποια γκριμάτσα, όχι μόνο δεν κοίταξε με παγωμένο χαμόγελο την κάμερα, αλλά αντίθετα πανηγύρισε με ιδιαίτερη θέρμη τη νίκη της συναδέλφου της, λες και θα ανέβαινε αυτή στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο.

Και αυτή φυσικά η αντίδρασή της έγινε το απόλυτο viral της ημέρας, κάνοντας όλους να υποκλιθούν στην ανωτερότητά της.

Δες το βίντεο με τους πανηγυρισμούς της Έμα Στόουν:

Η Λίλι Γκλάντστοουν έγραψε ιστορία:

Με τη νίκη της έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ιθαγενής ηθοποιός που παραλαμβάνει αυτό το βραβείο.

Στην ομιλία της δεν παρέλειψε να ενθαρρύνει το κοινό και τους τηλεθεατές να «συνεχίσουν να λένε ιστορίες σε όλους σε αυτή την αίθουσα, σε όλους όσοι παρακολουθούν στο εξωτερικό. Όσοι από εσάς δεν είστε ηθοποιοί αλλά έχετε φωνή, έχετε μια ιστορία που πρέπει να ακουστεί. Σας ευχαριστώ για όλες τις συμπονετικές ψυχές σε αυτή την αίθουσα και για όλους τους αφηγητές ιστοριών που βρίσκονται εδώ απόψε. Συνεχίστε να λέτε τις αλήθειες σας και συνεχίστε να μιλάτε ο ένας για τον άλλον».

Τσέκαρε την ομιλία της:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.