CELEBRITIES

Η Κέιτ Γουίνσλετ φόρεσε «αυτοπεποίθηση» στο κόκκινο χαλί και μπράβο της


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Φεβρουαρίου 2024

Η Κέιτ Γουίνσλετ φόρεσε «αυτοπεποίθηση»  στο κόκκινο χαλί και μπράβο της
SPLASH via Ideal Image
Η Κέιτ Γουίνσλετ περπάτησε στο κόκκινο χαλί και λατρέψαμε το look της

Η διάσημη ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ πήγε στην πρεμιέρα της νέας της σειράς The Regime και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα look που -η αλήθεια είναι- έδινε vibes businesswoman. Δυναμική και διαφορετικά sexy η Κέιτ κέρδισε τα φλας των φωτογράφων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας τη Δευτέρα το βράδυ.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα oversized κατάλευκο blazer με μεγάλα πέτα, πάνω από ένα top με χαμηλό ντεκολτέ σε μαύρο χρώμα, τα οποία τα συνδύασε με μαύρο tailored παντελόνι και μυτερές μαύρες γόβες, με θηλυκό κόψιμο στο κουντεπιέ. Τα μαλλιά της τα έκανε χαλαρές μπούκλες, για μια πιο girly αίσθηση και το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους.

Ένα look σαν και αυτό «φωνάζει» αυτοπεποίθηση από μακριά και η Κέιτ το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.

Η σειρά The Regime, στην οποία πρωταγωνιστεί, θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου και θα αποτελείται από 6 επεισόδια. Το The Regime αφηγείται την ιστορία της ζωής μέσα στα τείχη ενός σύγχρονου αυταρχικού καθεστώτος καθώς αυτή ξετυλίγεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.