CELEBRITIES

Τα φιλιά και το σ' αγαπώ της Σελίνα Γκόμεζ στον Μπένι Μπλάνκο με αφορμή τα γενέθλιά του


Μάγκυ Πετροπούλου

9 Μαρτίου 2024

Τα φιλιά και το σ' αγαπώ της Σελίνα Γκόμεζ στον Μπένι Μπλάνκο με αφορμή τα γενέθλιά του
Instagram
Η ανάρτηση που έγινε viral

Και ναι, η σχέση της Σελίνα Γκόμεζ με τον Μπένι Μπλάνκο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί μου έδωσαν μια ακόμα αφορμή κα μάλιστα την τέλεια.

Αναφέρομαι στα γενέθλιά του, για τα οποία φρόντισε να μας ενημερώσει η σταρ, αφού του ευχήθηκε μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Jenny.Gr
Instagram

Σε αυτή, δημοσίευσε μια σειρά από κοινά τους στιγμιότυπα, ενώ στη λεζάντα της έγραψε μερικά τρυφερά και τέλεια λόγια για τον μουσικό παραγωγό, αποδεικνύοντας πως οι δυο τους διανύνουν την καλύτερη φάση τους.

Δες τη δημοσίευσή της:

«Χρόνια πολλά μωρό μου. Η συναισθηματική σου αντοχή, η θετική σου διάθεση, το απίστευτο ταλέντο (που με εκπλήσσει), το αδιαμφισβήτητο χιούμορ και η στοργική, ευγενική καρδιά σου με σκοτώνουν. Σ' αγαπώ», ήταν τα λόγια που διάλεξε να συνοδέψει το παραπάνω της ποστ. .

Ο Μπένι Μπλάνκο της απάντησε με μερικά emoji σε σχήμα καρδιάς -ναι, δεν χρειάζονται λόγια:

Jenny.Gr
Instagram

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους:

Αν και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί, οι δυο τους προτίμησαν να... δέσει πρώτα το γλυκό και γι' αυτό επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Δεκέμβριο του 2023, με την σταρ να αποκαλύπτει πως ήδη... περπατούσαν χέρι με χέρι εδώ και έξι μήνες.

Jenny.Gr
Instagram

Μάλιστα η ίδια σε ανάρτησή της στα social media, είχε γράψει το εξής: «Ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Είναι καλύτερος από οποιονδήποτε ήμουν στο παρελθόν».

Από μας είναι ναι. Και μάλιστα μεγάλο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.