CELEBRITIES

Το τραγούδι του Κεν που είναι υποψήφιο για Όσκαρ παραλίγο να κοβόταν από την «Barbie»


JTeam

10 Μαρτίου 2024

Το τραγούδι του Κεν που είναι υποψήφιο για Όσκαρ παραλίγο να κοβόταν από την «Barbie»
Splash News
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο συνθέτης του, Μαρκ Ρόνσον

Το ήξερες πως το τραγούδι, «I'm Just Ken», το οποίο ερμηνεύει ο Ράιαν Γκόσλινγκ κι είναι υποψήφιο για Όσκαρ στην κατηγορία καλύτερου τραγουδιού, στο τσακ δεν το αφαίρεσαν από την ταινία, «Barbie»;

Αυτό αποκάλυψε ο Μαρκ Ρόνσον, συνθέτης του τραγουδιού, μιλώντας στους Times, τονίζοντας πως μπορεί να διεκδικεί το χρυσό αγαλαματίδιο, όμως στο στάδιο της παραγωγής, δεν άρεσε σε πολλούς.

«Σε εκείνη την πρώτη προβολή της ταινίας, το τραγούδι δεν λειτουργούσε. Πανικοβλήθηκα. Το χιούμορ δεν μεταφραζόταν και η Γκρέτα Γκέργουικ έπρεπε να παλέψει για αυτό. Το στούντιο τη ρώτησε πόσο πολύ το χρειαζόταν και εκείνη είπε "με κάθε εκατοστό του σώματός μου"», ήταν οι ακριβείς δηλώσεις του.

Και ύστερα λοιπόν από πολλές διαπραγματεύσεις αποφάσισαν να το κρατήσουν και να το προσαρμόσουν με καλύτερο τρόπο στην ταινία.

Τέλος, όσον αφορά στις επιρροές του τραγουδιού, υπογράμμισε: «Είναι η δεκαετία του 1970, όταν έγραψε το βιβλίο ο Έλτον και ο Μπέρνι. Μια μπαλάντα για πιάνο που είναι λίγο της δεκαετίας του 1980. Λίγο Gladrags. Ή μπορεί να είναι ο Ρόμπι Γουίλιαμς… Ίσως είμαι απλώς υπερδραματικός».

Από την κυκλοφορία της ταινίας πάντως μέχρι και σήμερα το «I'm Just Ken» έχει ήδη πολλές εκατομμύρια φορές.

Σε λίγες ώρες μάλιστα ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι στη μεγάλη βραδιά της 96ης τελετής των βραβείων Οσκαρ και φυσικά ανυπομονώ. Εσύ;

Άκουσέ το ξανά δυνατά:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.