CELEBRITIES

Η Εύα Μέντες έγραψε παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από τη ζωή της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τα παιδιά τους


JTeam

24 Φεβρουαρίου 2024

Η Εύα Μέντες έγραψε παιδικό βιβλίο εμπνευσμένο από τη ζωή της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τα παιδιά τους
Instagram
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την προσωπική ιστορία μαζί σας», έγραψε η ηθοποιός

Και εκεί που περιμέναμε να ακούσουμε τα σχέδια της Εύα Μέντες για μια ταινία ή κάποιο άλλο project, μάθαμε ότι σήυντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο.

Ο τίτλος του είναι «Desi, Mami, and the Never-Ending Worries» και θα κυκλοφορήσει τόσο στα αγγλικά, όσο και στα ισπανικά, στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 από τον Feiwel & Friends του εκδοτικού ομίλου Macmillan Children's Publishing Group.

Τι πραγματεύεται το βιβλίο:

Το βιβλίο εικονογραφήθηκε από την Άμπι Μπράιαντ και κεντρική του ηρωίδα είναι ένα μικρό κορίτσι, η Ντέσι.

Σύμφωνα με την... πλοκή του, φοβάται τα τέρατα κάτω από το κρεβάτι της, αλλά η μητέρα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, την βοηθάει με τον τρόπο της να ξεπεράσει τις φοβίες της και όλα όσα την βασανίζουν μέχρι να κλείσει τα μάτια της και να αποκοιμηθεί.

Η ηθοποιός μάλιστα ανέβασε και σχετικό ποστ στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Δες το post της:

Στην λεζάντα της ανάρτησης, η Εύα Μέντες έγραψε: «Το “Desi, Mami & the Never-Ending Worries” είναι μία επιστολή αγάπης προς τα παιδιά μου και τα δικά σας. Το να μάθουμε πώς να εκπαιδεύουμε τον εγκέφαλό μας να λειτουργεί για εμάς και όχι εναντίον μας είναι πιο εύκολο να το πούμε παρά να το κάνουμε! Στο σπίτι μου και στο Desi's, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις ατελείωτες ανησυχίες και αγωνίες που έχουμε όλοι, έτσι ώστε αυτές οι αρνητικές σκέψεις να μην κυριαρχήσουν».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την προσωπική ιστορία μαζί σας».

Τέλος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ηθοποιός μέσα από την ιστορία της αυτή θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να πάρουν μια ιδέα από την οικογενειακή της ζωή, με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Ράιαν Γκόσλινγκ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS