CELEBRITIES

Κάνιε Γουέστ: Κατηγορείται ότι απείλησε να κλείσει μαθητές σε κλουβιά


JTeam

4 Απριλίου 2024

Κάνιε Γουέστ: Κατηγορείται ότι απείλησε να κλείσει μαθητές σε κλουβιά
Splash News
Πρώην υπάλληλος του Κάνιε Γουέστ τον κατηγορεί για συνεχόμενη παραβατική συμπεριφορά

Σε νέα μήνυση που κατατέθηκε πριν από δύο εικοσιτετράωρα (2/4) από τον Τρέβορ Φίλιπς στο Λος Άντζελες, ο Κάνιε Γουέστ κατηγορείται για ομοφοβία, ρατσισμό και παρενόχληση τόσο των μαθητών όσο και των εργαζομένων του. Πρώην υπάλληλος της Donda Academy περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε, έχοντας αφεντικό τον ράπερ.

«Από την αρχή της θητείας του Τρέβορ Φίλιπς, που εργαζόταν στη Yeezy και στη Donda Academy, έγινε αντιληπτό σε αυτόν και σε άλλους, ότι ο Κάνιε αντιμετώπιζε το “μαύρο” προσωπικό πολύ χειρότερα από τους “λευκούς” υπαλλήλους. Ακόμα και όταν ήταν στο μάθημα, ο Κάνιε ούρλιαζε και επέκρινε τους “μαύρους” υπαλλήλους, ενώ ποτέ δεν ανέβαζε τον τόνο της φωνής του στους “λευκούς”», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη μήνυση.

Η παραβατική συμπεριφορά του Κάνιε Γουέστ δε σταματάει εδώ, αφού ο πρώην υπάλληλός του τον είχε δει να μιλάει με λόγια μίσους, να μεταφέρει ψέματα, να απειλεί την LGBTQ+ κοινότητα, αλλά και μαθητές, λέγοντάς τους πως θα τους ξυρίσει το κεφάλι και πως θα τους κλείσει σε κλουβί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Entertainment.

Jenny.Gr
Splash News

«Ο Κάνιε άρχισε να συζητά ανοιχτά πως του αρέσει να βγαίνει ραντεβού μόνο με λευκές γυναίκες. Στη συνέχεια, απευθυνόμενος σε δύο παιδιά του σχολείου, τους είπε ότι ήθελε να ξυρίσουν το κεφάλι τους και ότι σκόπευε να βάλει φυλακή στο σχολείο και ότι θα μπορούσαν να κλειστούν σε κλουβιά. Το προσωπικό συνόδευσε τα παιδιά έξω από το δωμάτιο, προσπαθώντας να τους αποσπάσει την προσοχή», γράφεται σε άλλο σημείο της μήνυσης.

Ο Τρέβορ Φίλιπς προσλήφθηκε από τον Κάνιε Γουέστ το 2022 για να εργαστεί στη Yeezy - το αθλητικό brand του ράπερ - ωστόσο τελικά απορροφήθηκε από τη Donda Academy, που ιδρύθηκε το ίδιο έτος, λόγω ενός οικονομικού προβλήματος που προέκυψε, μετά τα αντισημιτικά σχόλια του Κάνιε Γουέστ για τους Εβραίους.

Ακόμα, ο Τρέβορ Φίλιπς κατηγορεί τον Κάνιε Γουέστ για κακοποίηση και εξευτελισμό μπροστά σε άλλους υπαλλήλους. Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν έλαβε ποτέ τα δεδουλευμένα του μετά το κλείσιμο της Donda Academy τον Αύγουστο του 2023. Τότε, ο Κάνιε Γουέστ είχε δηλώσει πως θα ανοίξει ξανά στο μέλλον.

Ο πρώην εργαζόμενος του Κάνιε Γουέστ ζητάει την τιμωρία του και αποζημίωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS