CELEBRITIES

Αντζελίνα Τζολί: Συνοδευόμενη από την 15χρονη κόρη της στην πρεμιέρα του «The Outsiders» - «Είναι η μεγαλύτερη fan του θεάτρου»


JTeam

12 Απριλίου 2024

Αντζελίνα Τζολί: Συνοδευόμενη από την 15χρονη κόρη της στην πρεμιέρα του «The Outsiders» - «Είναι η μεγαλύτερη fan του θεάτρου»
Getty Images/Bruce Glikas
Η Αντζελίνα Τζολί και η κόρη της, Βιβιέν, βρέθηκαν στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «The Outsiders»

Η Αντζελίνα Τζολί και η 15χρονη κόρη της Βιβιέν Πιτ έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «The Outsiders» το βράδυ της Πέμπτης (11/4), καθώς η ηθοποιός αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται την παραγωγή. Μαμά και κόρη περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, τραβώντας τα βλέμματα όλων.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Αντζελίνα Τζολί ρωτήθηκε από το «People» για το μέλος της οικογένειάς της που έχει τη μεγαλύτερη αδυναμία στην υποκριτική και το θέατρο, με την ίδια να απαντάει αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη πως αυτή είναι η Βιβιέν, η οποία και τη συνόδευσε στη θεατρική πρεμιέρα.

Jenny.Gr
Getty Images/Bruce Glikas

«Η Βιβιέν, σίγουρα η Βιβιέν. Είναι ο άνθρωπος που θα με διορθώσει και θα μου πει “δεν πρόσεξες αυτό το σημείωμα;”, πρέπει αυτό να γίνει έτσι, αυτό πρέπει να το περάσουμε κ.α. Ήταν πραγματικά μια σκληρή βοηθός. Το πήρε πολύ στα σοβαρά», ήταν τα λόγια της Αντζελίνας Τζολί για την έφηβη κόρη της.

Η Βιβιέν βρέθηκε στο πλευρό της μητέρας της και στο κόκκινο χαλί και φωτογραφήθηκε μαζί με το καστ της σειράς. Να σημειωθεί πως η ίδια και ο δίδυμος αδερφός της, Νοξ, είναι τα μικρότερα μέλη της οικογένειας. Μαζί με τη Σιλόχ αποτελούν τα τρία από τα έξι ανήλικα παιδιά της Αντζελίνας Τζολί και του Μπρατ Πιτ.

Jenny.Gr
Getty Images/Bruce Glikas

Τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας είναι ο Μάντοξ που είναι 22 ετών, ο Παξ που είναι 20 ετών και η Ζαχάρα που είναι 19. Και οι τρεις, μετά τον χωρισμό του ζευγαριού το 2016, ζούσαν με τη μητέρα τους και μέχρι σήμερα η σχέση με τον πατέρα τους δεν είναι καλή.

Να θυμίσουμε, πως πρόσφατα η νομική ομάδα της Αντζελίνας Τζολί κατέθεσε, ότι ο Μπραντ Πιτ υπήρξε κακοποιητικός μαζί της κατά τη διάρκεια του γάμου τους και πως το «επεισόδιο» που συνέβη στο αεροπλάνο ανάμεσα σε εκείνον και τα παιδιά τους ήταν η αιτία και η αφορμή για να ζητήσει η ηθοποιός διαζύγιο.

Αφού διάβασες για την Angelina, είναι ώρα να μάθεις και τις ανανεωμένες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.