CELEBRITIES

O Κάνιε Γουέστ ένα βήμα πριν ιδρύσει εταιρεία παραγωγής πορνό


JTeam

25 Απριλίου 2024

O Κάνιε Γουέστ ένα βήμα πριν ιδρύσει εταιρεία παραγωγής πορνό
Splash by Ideal Image
Ο Κάνιε Γουέστ δε σταματά τα επιχειρηματικά πλάνα

Ο Κάνιε Γουέστ δεν παύει να κατεβάζει ιδέες και γι’ ακόμα μια φορά, τα επιχειρηματικά πλάνα του έφτασαν σε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο από τη μουσική βιομηχανία. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, ο ράπερ σκέφτεται να ιδρύσει τη δική του εταιρεία με ερωτικές ταινίες.

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Κάνιε Γουέστ είχε καιρό αυτή την ιδέα, όμως τώρα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, ώστε να την υλοποιήσει. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν φτάσει στο τελικό σημείο, οπότε αν κάτι δεν πάει στραβά, είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι προετοιμασίες.

Ο Κάνιε Γουέστ σκέφτεται να φτιάξει από την αρχή ένα ολόκληρο στούντιο, προκειμένου να γυρίζονται οι ταινίες πορνό, το οποίο θα αποτελεί νέο μέλος της εταιρείας «Yeezy» που έχει στην κατοχή του. Ο ράπερ ήρθε σε επαφή με τον πρώην σύζυγο της Στόρμι Ντάνιελς, Μάικ Μοζ, ο οποίος είναι παραγωγός ταινιών, με σκοπό να τον βοηθήσει.

Jenny.Gr
Splash News

Πηγές αναφέρουν στο TMZ, ότι επιθυμία του Κάνιε Γουέστ είναι η εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών να ξεκινήσει άμεσα κι όχι κάποια στιγμή μελλοντικά. Ειδικότερα, στόχος του είναι να έχει ταινίες στα χέρια του πριν από την έλευση του καλοκαιριού.

Αυτή η απόφαση του Κάνιε Γουέστ δεν εξέπληξε τους θαυμαστές του, αφού ο ίδιος μέσα στα χρόνια έχει μιλήσει πολύ για το πορνό.

Αφού διάβασες για τον Κάνιε Γουέστ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS