ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Το εύκολο χτένισμα που κάνει είναι τέλειο για τις πρώτες μέρες στο γραφείο


Ελένη Τσούτση

4 Σεπτεμβρίου 2023

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Το εύκολο χτένισμα που κάνει είναι τέλειο για τις πρώτες μέρες στο γραφείο
Instagram/@Sarah Jessica Parker
Ένα γρήγορο και chic χτένισμα που θα σου λύσει τα χέρια τις πρώτες μέρες στο γραφείο και όχι μόνο

Η επιστροφή στην καθημερινότητα ας είμαστε ειλικρινείς δεν είναι εύκολη, ειδικά η πρώτη μέρα στο γραφείο φαντάζει ατελείωτη και το μόνο που θέλεις είναι να ξαναβρεθείς σε εκείνη την ονειρική παραλία. Σε καταλαβαίνω απόλυτά. Για να κάνουμε όμως αυτή την μετάβαση λίγο πιο «γλυκιά» σου έχουμε το ιδανικό χτένισμα που είναι chic και στιλάτο και σίγουρα μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου σε ελάχιστα λεπτά.Την έμπνευση μας την δίνει το αγαπημένο μας beauty icon, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μέσα από ένα Instagram story που ανακοινώνει ότι υιοθέτησε μια γάτα που ονομάζεται Λότους.

«Αν και φαίνεται φιλική, αυτό είναι επειδή είναι», έγραψε η ίδια, μαζί με μια σειρά φωτογραφιών της γάτας που προφανώς ερωτεύτηκε. Εκτός όμως από τη χαριτωμένη γάτα, εμείς επικεντρωθήκαμε στο αβίαστο bun της. Ένα αυστηρό bun με sleek υφή που κάνει τη συνολική εικόνα ακόμη πιο κομψή.

Το bun θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία λύση έκτακτης ανάγκης για το hairstyle αφού με μερικές κινήσεις, τα μαλλιά σας φαίνονται stylish ενώ παράλληλα δεν μας "ενοχλούν". Είτε θέλεις να συνοδεύσεις το cozy outfit στο σπιίτι σου, είτε να κάνεις μια έξοδο ή για το γραφείο αυτό το bun θα γίνει το αγαπημένο σου!

Jenny.Gr
@sarahjessicaparker

Βρες παρακάτω τις καλύτερες λακ για να κλειδώσεις το sleek φινίρισμα στο bun σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.