ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 από τα πιο ακριβά προϊόντα περιποίησης στον κόσμο


JTeam

12 Απριλίου 2024

5 από τα πιο ακριβά προϊόντα περιποίησης στον κόσμο
IG @rosiehw
Υπόσχονται μοναδική εμπειρία αισθήσεων και συγκλονιστικά αποτελέσματα

Στις μέρες μας, η «βεντάλια» της αγοράς των καλλυντικών και των προϊόντων προσωπικής περιποίησης είναι εξαιρετικά μεγάλη. Υπάρχουν προϊόντα ομορφιάς που είναι προσιτά σε όλο το εύρος του αγοραστικού κοινού κι άλλα που λόγω της υπερβολικά υψηλής τιμής τους απευθύνονται αποκλειστικά στην ελίτ του παγκόσμιου πληθυσμού.

Πρόκειται για μια high end κατηγορία καλλυντικών που υπόσχεται μοναδική εμπειρία αισθήσεων κατά τη χρήση ή την εφαρμογή, αλλά και θαυματουργά αποτελέσματα που αφορούν τις περισσότερες φορές το πολυπόθητο ζητούμενο της αντιγήρανσης.

Ομολογουμένως, οι εξωπραγματικές τιμές τους φαντάζουν αδιανόητες για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς. Όμως, οι τεχνολογίες και τα συστατικά από τα οποία τελικά δημιουργούνται αυτές οι πολυτελείς συνθέσεις, αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούν για τις συσκευασίες τους, ίσως τελικά δικαιολογούν με κάποιο τρόπο αυτά τα ποσά.

Dior L'Or de Vie Le Cérémonial Vintage 2022, 3.000€

Jenny.Gr

La Praire Platinum Rare Haute-Rejuvenation Cream, 1.792,95€

Jenny.Gr

Clé de Peau Beauté Synactif Cream, 1.125 $

Jenny.Gr

Shani Darden PRO-LED Light Mask, 1.775 €

Jenny.Gr

LYMA Laser Starter Kit, 2.399,00 €

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.