PODCASTS

Θα κλάψουνε μανούλες

με την Κατερίνα Νανοπούλου
Η πρώτη μας επίσκεψη σε οδοντίατρο

Η πρώτη μας επίσκεψη σε οδοντίατρο

21.09.2023


Η πρώτη επίσκεψη σε παιδοδοντίατρο είναι κάτι που συχνά αμελούμε. Η Κατερίνα Νανοπούλου, πήγε το παιδί της στην πρώτη του επίσκεψη στον οδοντίατρο και μοιράζεται σε αυτό το επεισόδιο “Θα κλάψουνε μανούλες”, όλα όσα έμαθε από την εμπειρία της.

Το σωστό βούρτσισμα, η επιλογή της οδοντόκρεμας και η σημασία της πρώτης επαφής του παιδιού με τον οδοντίατρο, ώστε να μην είναι κάτι τρομακτικό στο μέλλον, βρίσκονται στο επίκεντρο του επεισοδίου για τη στοματική υγιεινή.

To επεισόδιο είναι powered by Elgydium, που προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά στοματικής υγιεινής με προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών.

Από τη Βρεφική Βιολογική Οδοντόκρεμα, ELGYDIUM BABY, η οποία είναι κατάλληλη από 6 μηνών και καθαρίζει απαλά τα δόντια του μωρού, στην παιδική σειρά, ELGYDIUM Kids, 2 έως 6 ετών με πολλές γεύσεις οδοντόκρεμας και παιδικές οδοντόβουρτσες, μέχρι τη σειρά ELGYDIUM Junior για παιδιά 7 έως 12 ετών, που περιλαμβάνει και τη μοναδική ELGYDIUM Αποκάλυψη Πλάκας, η Elgydium γνωρίζει πολύ καλά την οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών!

 

Θα την βρείτε στα φαρμακεία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δες όλα τα επεισόδια

MORE PODCASTS