ΣΤΙΛ

Το Oscar de la Renta φόρεμα της Μπλέικ Λάιβλι στα Critics Choice Awards είναι ιδανικό για τις γιορτές


Μάγκυ Πετροπούλου

17 Δεκεμβρίου 2023

Το Oscar de la Renta φόρεμα της Μπλέικ Λάιβλι στα Critics Choice Awards είναι ιδανικό για τις γιορτές
instagram
Σου αρέσει;

Η Μπλέικ Λάιβλι έχει στιλ, προσωπικότητα, απίστευτο χιούμορ και αυτοσαρκασμό και γι' αυτό μου αρέσει να παρακολουθώ κάθε κίνησή της -κοινώς μου δίνει υλικό για να γράφω άρθρα.

Μια σούπερ απενοχοποιημένη celebrity, που διαφέρει από τα υπόλοιπα μέλη της Παραμυθούπολης του Χόλιγουντ που ζουν μόνο για να δημιουργούν ίντριγκες και σκάνδαλα για να γίνονται πρωτοσέλιδα στα περιοδικά και θέμα στα sites.

Χτες, βρέθηκε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας της America Ferrera στα φετινά Critics Choice Awards, για το ρόλο της στην ταινία Barbie -σίγουρα την έχεις δει και σου άρεσε- και φυσικά έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Μια υπέροχη εμφάνιση που φυσικά ήθελα να την μοιραστώ μαζί σου και ίσως σου δώσει την έμπνευση που θες για τα γιορτινά σου καλέσματα.

Για το σκοπό αυτό λοιπόν είπε το μεγάλο ναι σε ένα ροζ, μίνι Oscar de la Renta φόρεμα με εντυπωσιακή φούστα, ασορτί γάντια και ψηλοτάκουνα.

Πρόκειται δηλαδή για ένα monochromatic look, από την κορυφή μέχρι τα νύχια που παραπέμπει στις επιλογές της αγαπημένης κούκλας, Barbie, που όλες είχαμε όταν ήμασταν μικρές και παίζαμε μαζί της.

ΟΚ. Κάποιες αγοράζουμε ακόμα και σήμερα και αυτό δεν είναι κακό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.