ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κιμ Καρντάσιαν και οι κλώνοι της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Μαρτίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν και οι κλώνοι της στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS
Η Κιμ Καρντάσιαν πρωταγωνιστεί στην πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της SKIMS μαζί με τους κλώνους της

Η εταιρεία της Κιμ Καρντάσιαν SKIMS επιστρέφει με ακόμα πιο ωραίες εικόνες και concept, αυτή τη φορά όμως για ένα διαφημιστικό spot για την τηλεόραση, το οποίο θα είναι και το πρώτο της εταιρείας. Η διαφήμιση παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της κάλυψης του κόκκινου χαλιού των Oscars, που από πλευράς marketing είναι πανέξυπνο. Η διαφήμιση μας ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο, στο διάστημα, όπου τα κομμάτια της SKIMS τεστάρονται διεξοδικά και κλώνοι της Κιμ Καρντάσιαν κατοικούν μέσα σε ένα διαστημόπλοιο.

Ένα εργαστήριο μέσα σε ένα διαστημόπλοιο και η Κιμ Καρντάσιαν μηχανικός και επιστήμονας μαζί με τους κλώνους της δουλεύει ακούραστα για να εξασφαλίσει πως κάθε κομμάτι της SKIMS είναι αυτό ακριβώς που πρέπει από πλευράς ανθεκτικότητας, απαλότητας, ευκολίας και στιλ.

«Με αυτή να είναι η πρώτη μας τηλεοπτική καμπάνια, θέλαμε πάρα πολύ να φέρουμε τους θεατές στο σύμπαν της SKIMS και να δημιουργήσουμε μια ταινία για την ιστορία του brand και την εμμονή με το προϊόν με έναν έξυπνο και μεγαλόπρεπο τρόπο» είπε η Κιμ Καρντάσιαν σε ένα Δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.