ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2023: Ο κορυφαίος χορευτής της ΕΛΣ, Στέλιος Κατωπόδης μάγεψε το κοινό στο show του Σωτήρη Γεωργίου


Έλενα Κρητικού

8 Ιουνίου 2023

Hautes Grecians 2023: Ο κορυφαίος χορευτής της ΕΛΣ, Στέλιος Κατωπόδης μάγεψε το κοινό στο show του Σωτήρη Γεωργίου
Λάμπρος Στοιχειός
Ανάμεσα στις μορφές που εντυπωσίασαν από τη βραδιά, ήταν και ο Στέλιος Κατωπόδης, ένας από τους κορυφαίους χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Για 5η χρονιά το φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας. Ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής της Ελλάδας τίμησε τους δημιουργούς και την τέχνη της μόδας σε ένα ξεχωριστό και ατμοσφαιρικό event.

Ο διάλογος με την ιστορία είναι ζωντανός στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023 και μαζί με το διαρκώς εξελισσόμενο όραμα του Hautes Grecians αφηγήθηκαν μια ιστορία αναγέννησης. Στο στρογγυλό catwalk με background το Παλαιό Ελαιουργείο 3 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, πρωτοπόροι στον τομέα της μόδας και παθιασμένοι με την υψηλή ραπτική παρουσίασαν τις συλλογές τους σε ένα κοινό που «διψούσε» για τέχνη και μόδα. Ο Dimitris Petrou, η Ελένη Καββάδα με το brand της 240791ek μαζί με τα κοσμήματα Apiliotis και ο Sotiris Georgiou. Επίσης ο νεοσύστατος Σύλλογος Ελλήνων Σχεδιαστών παρουσίασε στο catwalk 15 looks εμπνευσμένα από τη θεματική «Από το σκοτάδι στο φως».

Ανάμεσα στις μορφές που εντυπωσίασαν από τη βραδιά, ήταν και ο Στέλιος Κατωπόδης, ένας από τους κορυφαίους χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ο Σωτήρης Γεωργίου και το show του ήταν «ένας στρουκτουραλιστικός αισθησιασμός», όπως σημείωσε και ο ίδιος ο σχεδιαστής. Το show άνοιξε και συνόδευσε με τον πλέον καθηλωτικό τρόπο ο σπουδαίος χορευτής, με μια ελεύθερη χορογραφία που ο ίδιος παρομοίασε με «κάθαρση». Ήταν ένα show εμπνευσμένο από τη φύση, κάνοντάς το κοινό να νιώσει ένα μαζί της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις καλύτερες στιγμές του χορευτικού show του Στέλιου Κατωπόδη: