ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Hautes Grecians 2023: Η ημέρα που έλαμψε η Υψηλή Ραπτική, σε λιγότερο από 2' - Δείτε το βίντεο


JTeam

4 Ιουλίου 2023

Hautes Grecians 2023: Η ημέρα που έλαμψε η Υψηλή Ραπτική, σε λιγότερο από 2' - Δείτε το βίντεο
Photo credits: Τζίνα Σκανδάμη
Κάντε το δικό σας ταξίδι στις υφές και τα μοναδικά shows των καταξιωμένων σχεδιαστών - ένα ξεχωριστό πέρασμα «Από το Σκοτάδι στο Φως»

Το φετινό Hautes Grecians ήταν μία μοναδική εμπειρία για περίπου 1000 καλεσμένους, με το ιδιαίτερο τοπίο, την ιστορία και την κατανυκτική ατμόσφαιρα της Ελευσίνας, να αγκαλιάζουν το μεγαλείο της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής.

Ένα ταξίδι αναγέννησης πραγματοποιήθηκε στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023 στο Παλαιό Ελαιουργείο της Ελευσίνας, εκεί όπου διεξάγεται το Φεστιβάλ Αισχύλεια. Ο ιστός της Ελευσίνας συντίθεται από το ιστορικό της παρελθόν και το φιλόδοξο παρόν, κάνοντάς την το καταλληλότερο μέρος για τη φετινή διεξαγωγή του HG23.

Στο φετινό catwalk συμμετείχαν 3 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, πρωτοπόροι στον τομέα της μόδας και παθιασμένοι με την υψηλή ραπτική. Ο Dimitris Petrou, γνωστός για τις καθαρές γραμμές του, η Eleni Kavvada με το brand της, 240791ek, και τις ανατρεπτικές φιγούρες της μαζί με τα κοσμήματα Apiliotis και ο Sotiris Georgiou, με τις μινιμαλιστικές του φόρμες.

Το Hautes Grecians 2023 στήριξε τους σκοπούς του ELIZA (Εταιρία κατά της Παιδικής Κακοποίησης) και της «Φιλικής Φωλιάς» του Κέντρου Αγάπης Ελευσίνας, δίνοντας όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια.

Κάντε το δικό σας ταξίδι στις υφές και τα μοναδικά shows των καταξιωμένων σχεδιαστών - ένα ξεχωριστό πέρασμα «Από το Σκοτάδι στο Φως».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.