ΣΤΙΛ SHOPPING

Get The Look: Η Μπλέικ Λάιβλι λέει «ναι» στο total blue. Eσύ;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Οκτωβρίου 2023

Get The Look: Η Μπλέικ Λάιβλι λέει «ναι» στο total blue. Eσύ;
splashnews.com
Το μπλε είναι ένα χρώμα που δύσκολα φεύγει από τη μόδα και η Μπλέικ Λίβελι το γνωρίζει

Αν θέλεις να μάθεις πώς να βγαίνεις μια έναν χαλαρό περίπατο με το έτερον σου ήμισυ και να μοιάζεις απίστευτα στιλάτη, τότε καλό θα είναι να δώσεις βάση σε αυτό το total blue look της Μπλέικ Λάιβλι. Η ηθοποιός βγήκε για μια βόλτα με τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς, στο μανχάταν και όπως ήταν φυσικό, οι παπαράτσοι τους έπιασαν. Ευτυχώς για εμάς, εφόσον το σύνολό της ήταν πολύ πολύ καλό για casual.

Χωρίς πολλή προσπάθεια η Μπλέικ κατάφερε να δημιουργήσει ένα ton sur ton μπλε look, που θα ζήλευαν πολλές Γαλλίδες για την επιμελώς ατημέλητη αισθητική του. Ένα maxi μπλε σκούρο παλτό κλέβει την παράσταση, ένα μπλε φούτερ με κουκούλα δίνει τον casual τόνο που θέλουμε, το τζιν παντελόνι το κάνει προσιτό, η μπλε Chanel τσάντα το κάνει σικάτο και τέλος οι χουχουλιάρικες μπότες μοιάζουν να λένε «Δε με νοιάζει ποιος με βλέπει». Εξαιρετικός συνδυασμός. Αν θέλεις και εσύ να ντυθείς όπως η Μπλέικ και να δημιουργήσεις ένα επιμελώς ατημέλητο, total blue look, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα. Καλά ψώνια!

Jenny.Gr
splashnews.com

Jenny.Gr
splashnews.com

1. Longchamp - Τσάντα ώμου - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Tommy Hilfiger - Φούτερ ζακέτα με φερμουάρ - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Kocca - Παλτό σε ίσια γραμμή - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. UGG - Μποτάκια ''Classic Ultra Mini'' - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Lee - Μπλε Straight Leg - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

6. Vogue - Γυαλιά ηλίου - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.