ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Το καλύτερο μεταβατικό jacket είναι το καπιτονέ - 5 cool κομμάτια


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Μαρτίου 2024

Shopping Alert: Το καλύτερο μεταβατικό jacket είναι το καπιτονέ - 5 cool κομμάτια
Instagram/_jessicaskye
Τα καπιτονέ jackets είναι και αυτή την άνοιξη στην παρέα μας

Μπορεί να μην είναι τόσο διαχρονικό όσο η κλασική καμηλό καπαρντίνα, αλλά είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τα ανοιξιάτικα κλασικά jackets που θέλουμε να φοράμε. Μοιάζει με το «εκδρομικό» πανωφόρι, αλλά έχει έναν δικό του χαρακτήρα και μια στοιχειώδη διαφορά, είναι καπιτονέ. Ναι, ο λόγος για το καπιτονέ jacket που λατρέψαμε -ακραία- πριν από δύο σεζόν και συνεχίζουμε να λατρεύουμε -φυσιολογικά- αυτή την άνοιξη.

Το καπιτονέ jacket είναι αδιάβροχο και αντιανεμικό, οπότε είναι ακριβώς αυτό που αναζητούμε την άνοιξη, αλλά και το φθινόπωρο. Μπορεί να φορεθεί με όλα μας τα κομμάτια, ανάλογα το styling, αλλά οι καλύτεροί του φίλοι είναι το κολάν, το τζιν παντελόνι και το φούτερ. Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις ένα καπιτονέ jacket ή να προσθέσεις ένα ακόμα στη ντουλάπα σου, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα 6 πιο cool και επένδυσε στο αγαπημένο σου. Καλά ψώνια!

1. Weekend Max Mara - Με κουκούλα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Save The Duck - Με συνθετική μόνωση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Max Mara Leisure - Από υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένη μόνωση - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. RALPH LAUREN - Από συνθετικό ύφασμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Olsen - Με τσέπες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.