ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα cool παπούτσια της άνοιξης, που θα μας κρατήσουν συντροφιά και τον χειμώνα του 2024


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

1 Απριλίου 2024

Τα cool παπούτσια της άνοιξης, που θα μας κρατήσουν συντροφιά και τον χειμώνα του 2024
Instagram/juliesfi
Μπορεί αυτά τα 4 παπούτσια να είναι τάση σήμερα, αλλά θα είναι και τον επόμενο χειμώνα

Ένας τρόπος να αναβαθμίσουμε το στιλ μας χωρίς να αγοράσουμε καινούργια ρούχα, είναι να επενδύσουμε σε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια. Τα παπούτσια εκτός του ότι είναι ένα από τα μεγάλα γυναικεία φετιχ, είναι ένα κομμάτι που βοηθάει το σύνολό μας να αλλάξει χαρακτήρα και να προσαρμοστεί στο χαρακτήρα του παπουτσιού. Επίσης με την τάση του wrong shoe theory οι συνδυασμοί είναι πραγματικά άπειροι και τα looks φρέσκα και νεανικά.

Αν θέλεις να επενδύσεις αυτή την άνοιξη σε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, κάντο απλά αγόρασε αυτά που θα φορέσεις και τον επόμενο χειμώνα. Ωραία είναι τα viral trends της σεζόν, αλλά όταν αποκτάς ένα νέο κομμάτι, θέλεις να το χαρείς και λίγο περισσότερο, όπως και να γίνει μια κάποια χρηματική απόσβεση. Τα παπούτσια λοιπόν που μπορείς να αγοράσεις σήμερα και να τα φοράς ακόμα και μέχρι τον επόμενο χειμώνα είναι 4 και θα τα βρεις στην παρακάτω λίστα. Κράτα σημειώσεις!

1. Τα kittens heels παραμένουν

2. Τα peep toes ξανάρχονται

3. Τα λευκά χρώματα μένουν και τον χειμώνα

4. Οι μπαλαρίνες μας κάνουν παρέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.